Ringailiux parašė:
Kokia karti tiesa,
Nežinau kaip suderinti nuėjimą pas kirpėją, senelių beveik nebeturim, nei artimų žmonių kas padėtų su vaiku, vyras ilgai dirba kiekvieną dieną
Ringailiux parašė:
Kokia karti tiesa,
Nežinau kaip suderinti nuėjimą pas kirpėją, senelių beveik nebeturim, nei artimų žmonių kas padėtų su vaiku, vyras ilgai dirba kiekvieną dieną
jurgita_edita parašė:
Kokia karti tiesa,
Nežinau kaip suderinti nuėjimą pas kirpėją, senelių beveik nebeturim, nei artimų ž…
Tikrai sunku kai nera salia artimu zmoniu
man pasiseke abidvi mamos sale givena tai jei ka visada pagelbija nes vyras irgi daug dirba o dar ir su viresniu pamokas reikia paruost
staet parašė:
Gydytoja kazkaip i tai nereguoja, tik liepa galvyte sukt i kita puse ir viskas, atrodo jau geras men gal net pusantro kai suku i kita puse(aisku ne visada suziuriu)…
na idomiai... skaiciau vakar apie sita Mamos zurnalo 10 nr 2015m, tai ten ir su rachitu susije gali buti del to d3 trukumo, minkstesni kauliukai ir todel deformuojasi. Jums reiketu kazkaip pas kita gydytoja pasikonsultuoti, nes ta gal nedirba savo darbo. tame spraipsnyje liepia nedelsiant kreiptis i gydytoja vos tik pastebejus tai ka jus aprasete. na nebent viskas yra gerai, bet vistiek reiketu, kad gydytoja tai uztvirtintu, tada butu jums ramu.
Mile Ro parašė:
Mamytes tos kurios po cp sakykit kaip jums su menesinemis ? Ar man cia vienai tokios baisiai gausios ? Galvoju ar tik nereikia pasirodyt gyditojai , nes nu labai ga…
mano irgi dvigubai gausesnes, bet skausmo jokio uztai. gal sekanti karta bus kaip iki nestumo pagal gausuma ar taip ir liks?
lmiliausk parašė:
Tai tiesiog nesuvirškintas maistelis.
o čia blogai?
brigela parašė:
Mamytės, maitinančio mp, kada galvojate pradėti primaitinimą? Mums 4 mėnesiai be kelių dienelių. Pradedu mąstyti, kaip čia reikėtų elgtis.![]()
aš 4tą mėnesį dar pažaisiu su tyrelėmis, o nuo 5to mėnesio gastroenterologė mums patarė pradėt daržovienę, nes dukrytė alergiška mp
indreju parašė:
aš 4tą mėnesį dar pažaisiu su tyrelėmis, o nuo 5to mėnesio gastroenterologė mums patarė pradėt daržovienę, nes dukrytė alergiška mp
O kokias tyreles duodate? Pirktines kokias? Nes aš kolkas neduodu nieko kito tik mp. Galvoju kad galėčiau kažką bent palaižyti pradėti duoti
inceee parašė:
Sveikutesas su tokiu klausimu, kiek jusu vaikuciai suvalgo per viena maitinima misinuko? Maniske tai 230ml. Kai paskaitau, kad kiti leliukai po 150ml ar neper d…
As padarau 160 tai kartais suvalgo visa ir atrodo dar valgytu,o kartais ir nesuvalgo
ediciukas29 parašė:
Mums ir ta paty sake...viena mamyte parode kokia pagalvyte nupirko specialiai tai ir as nusipirkau,aisku mazajai nepatinka,bet pastebejau,kad nebetaip i ta puse suk…
Gal galite inesti foto savo pagalves?
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai