Čiukčia parašė:
Tai gal ir buvome susitikusios, nes aš irgi lapkričio mėnesį visas paskaitėles lankiau![]()
Gali but!
Čiukčia parašė:
Tai gal ir buvome susitikusios, nes aš irgi lapkričio mėnesį visas paskaitėles lankiau![]()
Gali but!
Sveikos, išrašė ginė siuntimą pasitikrinti akis, kad pažiūrėtų akių dugną ir t.t. sako registruokis universitetinėje ligoninėje, bet, kad ten vietų nėra, o kai atsiranda laukimas 25-59dienos parašyta, nejaugi tik universitetinėje tikrina pagal siuntimą akis? nes kitose ligoninėse neradau oftalmologų registracijai
purpur parašė:
Sveikos, išrašė ginė siuntimą pasitikrinti akis, kad pažiūrėtų akių dugną ir t.t. sako registruokis universitetinėje ligoninėje, bet, kad ten vietų nėra, o kai atsi…
Sveika. As eisiu privaciai, nes mano mieste yra tik vienas gydytojas akiu ir tai jis visada buna kazkoks apsineses tai nenoriu pas ji eiti. Eisiu Klaipedoje pas Petkiene, Taikos pr. 49. 30€ kainuos, tikrins valanda laiko.
Sveikos! Visu pirma, jeigu turite siuntima, tai jau automatiskai turi buti priemimas konsultacijai nemokamas! Purpur pamegink pasiskambinti i dragunu g. 2 Akiu klinika. Realiai su siuntimu mane prieme po savaites laiko, jokiu tokiu kosminiu eiliu nebuvo, nors sesute nuteike taip pat, kad oij lauksi vos ne 2 men
purpur parašė:
Sveikos, išrašė ginė siuntimą pasitikrinti akis, kad pažiūrėtų akių dugną ir t.t. sako registruokis universitetinėje ligoninėje, bet, kad ten vietų nėra, o kai atsi…
Reikia bandyti registruotis internetu, tada neturėtų reikėti tiek laukti. Man kovo mėnesį reikėjo pas akių gydytoją, už savaitės radau vietą pas nelabai populiarią gydytoją. O dar kažkokia yra akių klinika Lirnaka Minijos g., ten dar priima su siuntimais.
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai