IngaKns parašė:
Kiaušinio baltymo dar neragabom, tik trynį. Einam į lauką, gal ir pašalo.. 🤔 🙈
Mano pvz ryte daviau slyvu tyreles - mazdaug po 12val zandai raudoni, ant ranku demes.. O zuvis siaip gana stiprus alergenas
IngaKns parašė:
Kiaušinio baltymo dar neragabom, tik trynį. Einam į lauką, gal ir pašalo.. 🤔 🙈
Mano pvz ryte daviau slyvu tyreles - mazdaug po 12val zandai raudoni, ant ranku demes.. O zuvis siaip gana stiprus alergenas
opalas parašė:
Man isvis atrodo prasidejo periooralinis dermatitas! 😲😭 aplink lupas, smakra spuogeliais puslelem isberia pastoviai. Kiek skaiciau sita nesam lb sunku isgydyt. Anti…
Aaa, aišku. Ačiū 😉 👍 🌹
Žiūrėsim rytoj tada.. 🤔 Nes šiomis dienomis valgė lašišą ir grikius.. 🤔 Rytoj gal bandysiu daržovių ir mėsos.. 🤔
Attendre parašė:
Nasupratau. Man regis maniškei nuo moliūgo irgiAš jai per dažnai daviau matyt, nes kakis pakietėjo, tai pamaniau pagerinsiu padėtį, tačiau tik pabloginau. Kurį …
Pas mus moliūgas beveik kasdien.. 🤔 Na rytoj dar duosiu, pažiūrėsiu, o po to gal ir to neduosiu.. 🤔
A-guste parašė:
Išauga. Mano gydytojos mergaitė su nerealiai raudonais skruostais iki 3,5m buvo, o vėliau išaugo ir visiškai viskas susitarkė. Kaip man alergologė sakė, tai apie 90…
Na gal ir panašiai atrodo.. 🤔 Nors ne taip pažeista oda pas maniškę, bet. 😊
A-guste parašė:
Išauga. Mano gydytojos mergaitė su nerealiai raudonais skruostais iki 3,5m buvo, o vėliau išaugo ir visiškai viskas susitarkė. Kaip man alergologė sakė, tai apie 90…
Malonu skaityti kad isauga, nors ta zinau, bet nebetikiu kartais jau 😑 mano toleruoja tik mp(griezta dieta) ir cukinija su kopustu. Nuo saldzios bulves kieteja viduriai, zaliu zirneliu kakoja krauju, slyvu tyrele beria demem dega zandai, moliugu tyrele - uzpakalis isbertas raudonas. Kruopu nevalgo raukosi ziauriai. Liko mesa tik isbandyt.. Ir tikrai nezinau kuo maitint. Banano daviau, negalejo prasikakot, ziaauriai sukietejo. Tai labai laukiu to isaugimo
IngaKns parašė:
Aaa, aišku. Ačiū 😉 👍 🌹
Žiūrėsim rytoj tada.. 🤔 Nes šiomis dienomis valgė lašišą ir grikius.. 🤔 Rytoj gal …
Žuvis labai labai didelis alergenas. Neduokite bent dvi savaites. Jeigu vis tiek bus - neduokite moliūgo. Alergenams išsivalyti iš organizmo prireikia net iki 2sav. Taip pat ir kiaušinis labai labai alergizuoja, o jeigu alergizuoja jis, tai greičiausiai alergizuos ir vištiena...
Jeigu ką, galite rašyti pm, papasakosiu plačiau su kuo mes susidūrėme
opalas parašė:
Na žiūrėsim rytoj tada.. 🤔 Ir kitom dienom. 😊 Ačiū labai jums už patarimus 🌹
A-guste parašė:
Žuvis labai labai didelis alergenas. Neduokite bent dvi savaites. Jeigu vis tiek bus - neduokite moliūgo. Alergenams išsivalyti iš organizmo prireikia net iki 2sav.…
Ohooo 😮 🙈 😀 gerai, tada neduosiu nei žuvies nei kiaušinio.. O grikius.. Gal duoti tada.. Nes anksčiau nuo jų nieko lyg nebuvo.. Dabar net nežinau, bet kol nesusidurem, tai nekreipiau labai dėmesio.. 🤔 😀 🙈
A-guste parašė:
Alergija gali pasireikšti net po paros ar dviejų nesijaudinkite, garantuoju, kad išaugs. Aš visą rudenį ir žiemą sienom lipau iš nervų...daug skaičiau, konsultavaus…
O galima paklaust kokia jo kaina Lietuvoj? Atsimenu vyrui buvo prirašyta prieš keletą metų, tai mokėdavo 140€ 🤯
Siru parašė:
O galima paklaust kokia jo kaina Lietuvoj? Atsimenu vyrui buvo prirašyta prieš keletą metų, tai mokėdavo 140€ 🤯
Apie 15€
A-guste parašė:
Alergija gali pasireikšti net po paros ar dviejų nesijaudinkite, garantuoju, kad išaugs. Aš visą rudenį ir žiemą sienom lipau iš nervų...daug skaičiau, konsultavaus…
Ok. Ačiū, na reikės gauti receptą jei ką 😉 👍
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai