Nika23 parašė:
As maciau tokius aliexpress
€ 0,96 34%OFF | Baby kids smart medicine dispenser Needle Feeder Squeeze Medicine Dropper Dispenser Pacifier Feeding Utensils baby accessories
https://a.aliexpress.com/7bd6raL0n
Nika23 parašė:
As maciau tokius aliexpress
€ 0,96 34%OFF | Baby kids smart medicine dispenser Needle Feeder Squeeze Medicine Dropper Dispenser Pacifier Feeding Utensils baby accessories
https://a.aliexpress.com/7bd6raL0n
Zhuzhu parašė:
Įssigelbejimas nuo pusvalandį landzio klykimo galima ir pavyzdžiui pasirinkti alternatyva keliavimo būdui. Pėsčiomis, autobusų, etc. Galu gale - praktikuotis nevazi…
Mano vaikas protestuoja ne visada, ne visada ir imamas į rankaa, o or situacijų būna, kada pvz vežiau vaiką į ligoninę, tai nori nenori veži, neturi laiko stovėt ar kitu būdu važiuoti. Viena yra, kai jau sąmoningą vaiką imi iš kėdutįs, o kita, kai kūdikį, kurio dar negali nukalbinti ir jis rėks tol, kol bus patenkinti jo poreikiai
lavala parašė:
As taip pat maitinu mp, bet dar esu bandymuose, ir laukiam kraujo atsakymu. Bet jau tiksliai negaliu pieno baltymo kiausinio baltymo. Kai kuriu kruopu.
Kur darėte tyrimus? Nes aš irgi žadu daryt, bijau jau testuot naujus produktus..
_Andromeda_ parašė:
Tai nieks man neatrasys dėl BEABA garintuvo, kuris ten tinkamas kruopoms 😇😋😎☺️
Sveika, mes nusipirkom Beaba 4in1 ir siandien isbandziau, likau patenkinta. O kruopoms specialu inda pirkausi, nes tas kur prie kombaino tai tik darzovem tinka.
Simoniukas parašė:
Kur darėte tyrimus? Nes aš irgi žadu daryt, bijau jau testuot naujus produktus..
KMUK daremes.
Karolynchik parašė:
Super atradimas!
Rekomenduoju 😁👍
O duodat sulčių vaikui gert?
Simoniukas parašė:
Mano vaikas protestuoja ne visada, ne visada ir imamas į rankaa, o or situacijų būna, kada pvz vežiau vaiką į ligoninę, tai nori nenori veži, neturi laiko stovėt ar…
Jei norit paimt ant rankų - sustojate kelkraštyje ir laikote kiek norite. Važiuojant masina ne viskas jūsų rankose. Jus galite važiuoti pagal taisykles ir "atsižvelgiant į situaciją", o isleks koks išgėręs idiotas į priešingą kelio puse ir bus jusu kelione baigta. Jokių būdu nesu už vaikų virkdinima, bet saugumas yra svarbiau.
zydre22 parašė:
Sveika, mes nusipirkom Beaba 4in1 ir siandien isbandziau, likau patenkinta. O kruopoms specialu inda pirkausi, nes tas kur prie kombaino tai tik darzovem tinka.
Ačiū 🤗 o is kur ta atskira indą pirkot?
Nastux parašė:
Ne aš saipausi o jus iš tu kuriuos jau bando primaitinti nuo 4 men ir panašiai 😉
Tai labai atsiprašau, kad įžeidžiau jūsų didenybę savo nusistebėjimu, kuris net nebuvo skirtas jums asmeniškai. 😂😂😂 Ir išvis jau gana čia ginčytis dėl nieko, yra ir naudingesnių dalykų, apie kuriuos galima diskutuoti. 😣
Agnė18 parašė:
Sveikos,ar kurios leliukams jau lenda dantukai?nes pas mano Enrika jau yra išlindęs vienas dantukas ,kitas jau ir kalasi🙂net nesitikejau ,kad taip anksti kalsis…
Oho, kaip anksti! Galbūt pirmieji dantukai iš visų rugsėjinukų? 😀
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai