Sveikos mamytes! Sveikinu visas būsimas ir esamas Mamytės
laukiam savo pabiručių rugsėjo mėn.
tikiuosi mielai pabendrausim ir būsim draugiškos viena kitai
2019 m. Rugsėjo mėn. Mažyliai (Archyvas iki 2019.08.24)
Sveikos mamytes! Sveikinu visas būsimas ir esamas Mamytės
laukiam savo pabiručių rugsėjo mėn.
tikiuosi mielai pabendrausim ir būsim draugiškos viena kitai
2019 m. Rugsėjo mėn. Mažyliai (Archyvas iki 2019.08.24)
Eziukas parašė:
Ar jūsų vaikai jau atsisėda patys? Mano dar toli iki to
Mano rodydavo didelį norą sėstis ir kartais atsisėsdavo pati, bet dabar jau niekas neįdomu išskyrus šliaužiojimą. O kai reikia eit miegot, tai nepavyksta rankų ramiai išlaikyt, beveik visada save pažadina su savo rankutėmis ir tada iškart verčiasi ir šliaužia lovelėje.
Mamulė_Mamulė parašė:
Maniskis jau vaikstinet pradeda isikibes i sofa palei krasta.. na kur jis taip skuba 😩
Kaip 6 men imanoma jau vaikscioti isikibus????? 🙊😮
Leja28 parašė:
Mamytes ar dabar einat i lauka su mazyliais bent pusvalanduka kai toks geras oras? ☺Ir kaip rengiate mazuosius kad nebutu neinper silta nei per salta 🙈😳
Einam visom 2h mažiausiai. Aš vakar rengiau taip: ilgom bodis, kelnės, kojinės, trikotažinė kepurytė, megzta liemenė, tapukai megzti ir paskui pledukas vilnonis. Šiandien manau tapukų nedėsiu, kojytės vakar labai sušilusios buvo
Leja28 parašė:
Mamytes ar dabar einat i lauka su mazyliais bent pusvalanduka kai toks geras oras? ☺Ir kaip rengiate mazuosius kad nebutu neinper silta nei per salta 🙈😳
Mes ir einam kasdien 2-3h , rengiu ivairiai priklausomai nuo oro, bodis + kelnes+ kojnes+ tapukai silti + vakar dejau treninga+ kombis lauko uzdarais galais. Vis noreciau kepuryte uzdet plonesne bet kazkaip prisibijau dar , draugiu vaikai dar vis su megztom vazinejasi bet galvoju gal jau per silta. Kokias jus kepurytes dedat?
Giedrune parašė:
Mes ir einam kasdien 2-3h , rengiu ivairiai priklausomai nuo oro, bodis + kelnes+ kojnes+ tapukai silti + vakar dejau treninga+ kombis lauko uzdarais galais. Vis no…
Kepurytę jau ištraukiau trikotažinę dvigubą. Tikrai nešalta, juolab, kad šiom dienom vėjo nėra.
Maniskis dar sloguoja ,dar bijau isrenkti plonai ir kepuryte dar megzta desiu vis delto 😌 eisime jau i lauka nes visa savaite nebuvome 😳😒 o kaip su uzklotais dedate kazka?o beje jau 6 menesiuku lelius jau dedate i sedima daly ar vis dar lopsiuose?nes jau istraukiau sedima daly galvoju reikia jau perkelti 🙈🙊
Leja28 parašė:
Kaip 6 men imanoma jau vaikscioti isikibus????? 🙊😮
Jus man ta paaiskinkit nes as ir noriu suprast. Na jis anksti labai pradejo viska daryt .. atsistoja labai lengvai , jei mato zaisla ar tv pulteli tai ir eina sonu jo pasiimt bet as manau jis dar to nesupranta kad jam taip gaunas.. 😩 as visiskai nenoriu visko taip anksti.