juste- parašė:
Taip, oras šiandien pasaka 👍🌞🌞 mes kieme daugiau nei pora valandų išbuvom.
Siandien 20.20 jau miegojo 🙂
juste- parašė:
Taip, oras šiandien pasaka 👍🌞🌞 mes kieme daugiau nei pora valandų išbuvom.
Siandien 20.20 jau miegojo 🙂
Skiepai dar tolokai, bet reiktų vaikui tyrimus padaryti. Gydytoja sakė į laboratoriją važiuoti prieš tai pasiskambinus. Bet man nerimą kelia ne tie kurie į gydymo įstaigą ateina, o tas kuris švirkštą laiko. Nes daug medikų sergančių, o ir užsikrėsti jiems rizika labai didelė. O kol simptomai nepasireiškia, tai ir dirba.
Mes pasiskiepijom. Paskambino daktarė, issiklausinėjo ar esam sveiki, neturėjom kontakto su ką tik grįžusiais ir pasiūlė atvykti. Sutikau, nes neaišku kiek čia dar tęsis karantinas...
Kiekvieną dieną einam į lauką, važiuojam miškais, nuošalesniais parkeliais. Sūnus su vyru kamuolį spardo, sportais užsiima
Kas augina aktyvų vaiką supras, be lauko niekaip
Eziukas parašė:
Ar jūsų vaikai jau atsisėda patys? Mano dar toli iki to
Sėdėt sėdi ilgai ir tvirtai, bet iki pačios
atsisėdimo dar toli
Eziukas parašė:
maniskis nesedi dar, bet jei pusiau gulkciai yra pasodintas , tai rieciasi stipriai norint atsisesti; bando sliausti, bet dar tik purcia besistengdamas; nuo pilvo atgal ant nugaros neapsivercia, bet nuo nugaros ant pilvo- per pora sekudnziu, pavalgiusi net prilaikyti reikia, kad nesiverstu, nes atpila tada.
Eziukas parašė:
Mum irgi toli..nuo gultuko gulėdamas pakyla visa nugaryte į priekį, bet pačios nugaros išvis nelaiko. I prieki iškart griūna
Spindesiuks parašė:
maniskis nesedi dar, bet jei pusiau gulkciai yra pasodintas , tai rieciasi stipriai norint atsisesti; bando sliausti, bet dar tik purcia besistengdamas; nuo pilvo a…
Ar niekad neapsiversdavo? Mano apsiversdavo, bet dabar nuo pilvo nebe, nes rankas isskietus laiko...
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2019-m-rugsejo-men-mazyliai-3
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai