AnaStan parašė:
Mano mažius vakar gavo ir skiepą nuo meningokoko. Ir temp. Ir irzlus. Ir skauda. Gaila vaiko, kitus skiepus lengvai pernešė. Šian 3 mėn. Savaite. 6300, 62 cm. Gavo …
Darė kraujo tyrimą, kad paskyrė geležį?
AnaStan parašė:
Mano mažius vakar gavo ir skiepą nuo meningokoko. Ir temp. Ir irzlus. Ir skauda. Gaila vaiko, kitus skiepus lengvai pernešė. Šian 3 mėn. Savaite. 6300, 62 cm. Gavo …
Simmone parašė:
Taip darė. Jis gimęs 36+6, Tai mums buvo paskyre gerti geležį, bet šeimos gyd po tyrimų sakė nereik dar. O dabar hemoglobinas 117, tai jau prie mažesnes normos, tai liepė pagert.
AnaStan parašė:
Taip darė. Jis gimęs 36+6, Tai mums buvo paskyre gerti geležį, bet šeimos gyd po tyrimų sakė nereik dar. O dabar hemoglobinas 117, tai jau prie mažesnes normos, tai…
Aišku. Galvojau, gal visiems priklauso tokiu metu tyrimas ☺️
Mamulė_Mamulė parašė:
As kalbu apie skausma, guzus ir spenelius - sugadinot mano gera linkejima katik - labai aciu. 😒
Labai atsiprašau, tikrai nenorėjau 🌺
A.u.r.a. parašė:
Labai atsiprašau, tikrai nenorėjau 🌺
😘😏😁
katyte2 parašė:
vaikui papukas parades, o kai lieciu jauciu guziuka, ant kito papuko nieko. pasidare neramu.. nes pries pora dienu skiepukus 2 gavom...
Mums buvo panašiai, bet nebuvo paraudimo. Skaičiau, kad taip pasidaro dėl hormomų mamos piene ir turėtų praeit per maždaug savaitę. Mums greit praėjo ir nebuvo skausminga 😊
Simmone parašė:
Aišku. Galvojau, gal visiems priklauso tokiu metu tyrimas ☺️
Nežinau. Gydytoja tiesiog norėjo bendrą kraujo tyrimą padaryt. Gal dėl to aš taip galvoju. Bet šiaip pasisekė labai mums su gydytoja. Labai nereali.
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai