Simmone parašė:
Labai gražiai pasipuošėte! 😮🥰 Mes dar nepuošėm nieko, nes vyrui darbe jau lenda per gerklę visos dekoracijos ir kalėdinės dainos. 🤭
as naudoju merliuka fontanams gaudyti ir pan.
Simmone parašė:
Labai gražiai pasipuošėte! 😮🥰 Mes dar nepuošėm nieko, nes vyrui darbe jau lenda per gerklę visos dekoracijos ir kalėdinės dainos. 🤭
simonagud parašė:
Vaje, skaitau ir pavydu darosi, padovanokit ir man koki viena fontanelinenaudoju nei ikloteliu liemenelej nei su pientraukiu galiu kazka nutraukt... mazyle vis …
nebander arbatos siltos atsigerti puse val pries maitynima? Man padeda. Nors iklotus mazai tenaudoju, bet kai vaikas patraukia ir paleidzia speni fantaniuku buna
Spindesiuks parašė:
Aš pagal situaciją: įklotą, merliuką arba buteliuką, jeigu reikia pasikaupti pieno kur nors išeinant. Bet ne visada pavyksta. 🤭
Šiaip negaliu labai skųstis, nes jau gerokai pasireguliavo pieno gamyba, nepalyginsi su pirmu mėnesiu. Tai tikiuosi, kad ir fontanėliai ilgainiui, sumažės. ☺️
Sveikos, kadangi Jūs jau su patirtimi, tai noriu paklaust. Vakar po nakties pastebėjau, kad vaikui isbertas pilvas, šiek tiek krūtinę, pažastys, kaklas, truputį galvyte tokiomis smulkiomis raudonomis demelemis, jos neryškios, paryskeja gal kiek, kai vaikas paverkia. Tas bėrimas lygus, spuogeliai neiškilę, nepleiskanoja, vaikas ne karščiuoja, nepasakyčiau, kad ir nuotaika kažkaip iš esmės pasikeitus. Skambinau gydytojai, tai ji sako, iš pasakojimo panašu į alergija. Nesinori lb į tą poliklinika, nes sakė, kad lb daug sergančių, tai nusprendėm dar palaukt, stebėt. Bet gal kuri esat susidūrusi su rausvomis, raudonimis demelemis ant kunelio?
Sugar15 parašė:
Sveikos, norejau paklaust kaip jums su jusu svoriu? Man jau masiskai krenta jis 🤦
Kaip tik šiandien pasisvėriau po kurio laiko - nukrito pora kg! Tai skraidau kaip ant sparnų visą dieną. 😀 Esu šiek tiek apmažinusi porcijas, gal jau pasiteisino.
Sugar15 parašė:
Sveikos, norejau paklaust kaip jums su jusu svoriu? Man jau masiskai krenta jis 🤦
Man visiskai sustojes
dziaugiuos kad bent neauga. Liko numest 12kg iki pradinio 😬
Vil321 parašė:
Man visiskai sustojesdziaugiuos kad bent neauga. Liko numest 12kg iki pradinio 😬
Tai dabar po drabužiais galima daug ką paslėpti. Manau, daugelio bus tikslas iki vasaros numesti svorio, juk norėsis prie ir plonų suknelių, ir išsirengti prie jūros... 🤭
Simmone parašė:
Tai dabar po drabužiais galima daug ką paslėpti. Manau, daugelio bus tikslas iki vasaros numesti svorio, juk norėsis prie ir plonų suknelių, ir išsirengti prie jūro…
Noresis, reikia kazkaip susiimt
zinau, kad jausiuos labai gerai kai pavyks, bet kolkas dar nelengva
Simmone parašė:
Tai dabar po drabužiais galima daug ką paslėpti. Manau, daugelio bus tikslas iki vasaros numesti svorio, juk norėsis prie ir plonų suknelių, ir išsirengti prie jūro…
i tuos rubus dar reikia tilpti😂
Vil321 parašė:
Man visiskai sustojesdziaugiuos kad bent neauga. Liko numest 12kg iki pradinio 😬
ir man sunkiai krenta, bet 6-8 kg turiu tik virsaus, bet man tai daug. Bet uztat cm krenta gerai- kas savaite po -1 cm klubai, liemuo ir po krutine
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai