Dainora91 parašė:
Mytės,kada planuojat pranešti artimiesiems apie laukimą ?♥️❤
Mes planuojam per velykas, bus 12ta savaite. Kaip tik reikes nuo stalo prie stalo, visi isgert siulys, tai nebeissisuksim 😁😁👍
Dainora91 parašė:
Mes planuojam per velykas, bus 12ta savaite. Kaip tik reikes nuo stalo prie stalo, visi isgert siulys, tai nebeissisuksim 😁😁👍
Dainora91 parašė:
Apie 12sav. 😍
Kol dar nebuvqu nėščia planavom kad pranešti reiktu vėliau,bent 3 mėn kai bus. Bet kai sužinojau tai norėjos iškarto pasakyti 😃 tai bent jau mano tėvam planuojam ankščiau, dar kai jie labai nori anūku, nes čia bus pirmasis, ir turbūt nelabai nutuokia kad jau, tai manau bus staigmena 😊 per telefona pasakyt nesinori, o susitiksim po maždaug 2 sav,tada manau ir pranešim, jau bus apie 9sav.😊
Ratata123 parašė:
Labai džiaugiuosi, kad viskas gerai❤️ Kolkas net sveikata puiki, tik jau labai pavargstu darbe per dieną... 🙄
Pavargstu ir as i vakara... norisi iskart prigult po vakarienes..... 😊
Dainora91 parašė:
Sesėms per balandžio 1
Tevams pries Velykas, nes tik tada susitiksim
Dainora91 parašė:
Na gerokai po 12 savaiciu manau
gal kokia 16 savaite...
Dainora91 parašė:
Manau tikrai ne anksčiau 12 sav. Artimoje aplinkoje turėjome atvejį kai per Kalėdas pranešė artimiesiems, tiksliai negaliu pasakyti kelinta buvo savaitė, gal pora mėnesių laukėsi ir deja po savaitės neštumas nutrūko...
Margarita8 parašė:
Manau tikrai ne anksčiau 12 sav. Artimoje aplinkoje turėjome atvejį kai per Kalėdas pranešė artimiesiems, tiksliai negaliu pasakyti kelinta buvo savaitė, gal pora m…
Man toks keistas tas,nesakysim, nes o jeigu bus po to blogai kažkas. Ar su savo šeima tik džiaugsmu galima dalintis, o jau liūdesį slėpt reikia. Jei pastoji ir persileidi, tai negi nesinori kad artimiausi žmonės žinotų, kas įvyko ir padėtų tau išgyventi. Ar kalbi su mama po persileidimo ir apsimeti, kad viskas gerai, galvoji gerai, kad nepasakiau apie nėštumą, nes va nutrūko. Suprantu ten kokiems kolegoms nesinorėtų nieko aiškint, bet kam slept nuo savo šeimos.
akvilainis parašė:
Man toks keistas tas,nesakysim, nes o jeigu bus po to blogai kažkas. Ar su savo šeima tik džiaugsmu galima dalintis, o jau liūdesį slėpt reikia. Jei pastoji ir pers…
Na aš kai persileidau, tai ačiū Dievui kad niekam dar nebuvom pasake. Viska išgyvenom tik su vyru. Ir čia buvo pats geriausias sprendimas mano gyvenime. Nes tikrai nenorėčiau kai tau sunku, dar bandyt aiškint kitiem kažka. Žinoma kiek žmoniu tiek nuomoniu
akvilainis parašė:
Man toks keistas tas,nesakysim, nes o jeigu bus po to blogai kažkas. Ar su savo šeima tik džiaugsmu galima dalintis, o jau liūdesį slėpt reikia. Jei pastoji ir pers…
Pritariu 👍 nes jei neduok dieve įvyktu persileidimas , iki dar nepranesus tai as mamai bent jau vistiek pasakyciau kad taip buvo..
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai