Deimute12 parašė:
Nu dar anksti spręst pagal laiką dabartinį. Nes 6 sav irgi galvoju, bleemba čia tas pilvas greit išlys, kai dabar toks išsipūtes. Bet sakau praėjo 😁 ir va 11 sav ja…
Pas mane dvynukai,tai tikrai matysis 🤣jetus su sunum vaikaciojau kaip backa,kas dabar bus 🤣
KornNeli parašė:
O jei būčiau Kaunietė norėčiau gimdyti pas Marija klinikoje🥰
Pas kokia marija? Kokioj klinikoj?
Tinute6 parašė:
Aš sūnelį gimdžiau klinikose. Negalėčiau nei vieno blogo žodžio pasakyt: gimdykla buvo nauja, graži - su dušu, kamuoliais, vonia. Akušerės per gimdymą pasikeitė pam…
Aa irgi gimdziauklinikose, neturiu priekaistu,gal tik pogimdyvinej nervino,kad lovos stabdis neliake 🤣tai visa laika ciuozdavo lova 🤣bet visa kita liux,jri kokia sesute burbanti pasitaikydavo,uztekdavo man pora zodziu pasiepianciu paskayt ir jau ziurek sypsosi,kalba kitaip 🤣taip sakant maziau kartais reik demesi kreipt,mano kqmbqrio drauge buvo isizeidus del absoliuciqi vaikiskos pastabos,oi kaip ji putojo 🤣o man juokas tik ima, jetus galvoju,dar tiek gyvenime visko bus,o sureaguot i tikrai vaikiska fraze (ja ne kokia karve,netiksa ar dar kaip pavadino,nieko pan,tiksliai nepamenu) as pasijuokiau,o ji mat isizeide 🤣ai dar bendri dusai kiek pajuode, nebaisiai faini,bet gi ne i spa vykstam,nusipraust galima
privacios palatos labai fainos,bet gimdziau per pati covid pika,tai mazai kas ten jas gaudavo
siaip,manau,tiesiog reik but drasiom,norit,kad pakeistu patalyne,nes si murzina,kruvina,taip ir sakot
buvo viena sesute pikta atrodo,net pakalbint baisu,bet viena diena isdrisau,kai pamaciau,kad ji antra diena ateina,sakau kiek jus cia dirbat? O tada paaiskejo,kad ju valdzia isleido dvi ar tris seseles atostogu,o ji dirba uz visas ir save,tad ta savaite dirbo 5d! Pasiguodus iskart sypsena atsirado ir pasirode besanti sauni sesute
NeRimta parašė:
Vakar priešingai, feisbuke vienoj grupėj skaičiau, kaip peikė Mažylį ir gyrė Krikščioniškuso antroj gimdė 3 man artimos moterys visai neseniai ir vien geriausi …
Atsiliepimai dar priklauso ir nuo zmogaus pacio
jei zmogus tikisi liuxo,aptarnavimo aukstos klases,idealuas zmogisko mediku bendravimo- jam bus visur sunku,nebent mokes tukstanciais 🤣va mano drauge klinikas baisiia peikia del dusu 🤣nu taip jie negrazis,bet ka padarysi? Visi zinom kiek pinigu skiria remontams,bet duse juk ir nebuni 24val 🤣tad man tai buvo svarbu,kad gavau 10min greit nusimaudyt ir grizt pas vaika i palata
Kiek turiu pazistamu vieni vienur giria,kiti kitur,vieni viena vieta keikia,kiti kita 🤷o kaip bus jums? Cia jau visiska nezinia