2021.12.15 22:37 (prieš 4 m.)
Diamond90 parašė:
As ir apie antra ligonine ir apie krikscioniskus labai blogu atsiliepimu girdejus, tai kazkaip Mazylis arba Klinikos, bet Mazylyje atrodo ne toks konvejeris, turi s…
Na aš ir pasigooglinau. Vyrui sakau faktas, kad imsim mokamą palatą. 😁 O dėl antros ne dėl nėštumo bet labai blogos patirties turėjau. Kiek man ten 20 metų, prasidėjo žiaurus pilvo skausmai, vemimas. Vyrui sakau važiuojam į priimamąjį. Išvažiavom į 3. Ten visi lakstė galvojo apendicitas, greit tyrimai, greit lasaline. Ateina chirurgas čiupinėja pilva, rentgeno foto pažiūri. Sako ne apendicitas. Sako pas ginekologą. Išsiuntė į antrą. 4h ryto ateinu į priimamąjį liepia eit į kabinetą, sėdžiu pusvalandį ateina sako eikit į ginekologini. Aš tai nežinojau kur eit. Einam žiemą iki ginekologinio vos paeinu iš skausmo, niekas mūsų neįleidžia, atgal pareinam. Sakom neįleidžia mūsų, tos pasuko kad ileistu. Vėl atgal einam įsileidžia nepatenkinti, apsimiegoje. Su maždaug ko čia atvažiavai. Ir buvo ginekologas vyras, mane tikrina ir pakeltu tonu tau čia nieko nerandu, čia 3 ligoninė kas biški į ginekologini. Bet paguldė į skyrių. Vėl lasaline, noriu į tualetą, seselei pasakiau sako negali pakentet, sakau jau ir taip ilgai kenčiu. Nu žodžiu einu su ja, sako tualetinio turi. Sakau nu ne, tai sako kaip tu važiuoji į ligoninę ir nepasiimi 🤦♀️ sakau nes i priimamąjį gal važiavau, o ne planinis atsigulimas. Galiausiai užmigau, ateina tas ginekologas 7h ryto, rekia kelkis gana miegot tau nieko nėra važiuosi namo🤦♀️ žodžiu nieko nesupratus aš ten guliu. Vėl užmigau, laukiu dieninės pamainos kol ateis apžiūrėt 12h nieks ne apžiūri. Atvažiavo mama sako kas čia daros, pakėlė šumą ant skyriaus, greit atsirado ir gydytoja ir greit išsivedė į echo mane. O ten laba diena kiaušidės cista 6cm, su laisvu skysčiu už gimdos ir jau pakraujavimu. Ir niekas manęs namo nebeišleido, nes pavojinga buvo 🤦♀️ vienintelė tikrai adekvati ir gera ginekologe buvo Lina Kavaliuniene. Kuri viską išsamiai apžiūrėjo ir paaiškino. Tai po tokios patirties apie gimdymą antroje tikrai ne ne. Atvažiuoji ir rėkauja ko čia atvažiavai 🤦♀️