Gabija21 parašė:
Nebuvau dar pas ginekologa
Pasidarykit kraujuką, ar tik vieną testą darėt ?
Gabija21 parašė:
Nebuvau dar pas ginekologa
O man siandien nekoks rytas. Atsikelus radau kraujo. Nezinau jau net ka galvot, pas daktare tik kita sav, sake anksciau nepriims, nes neverta - nematys per echo. Dar po piet i darba.. bandom nusiramint, kad tik taip stipresnis patepliojimas, bet kazkaip ir pilva maudena..
Šypsenėlė001 parašė:
O man siandien nekoks rytas. Atsikelus radau kraujo. Nezinau jau net ka galvot, pas daktare tik kita sav, sake anksciau nepriims, nes neverta - nematys per echo. …
Pasidarykit krauja, gal tik prg trūksta ?
Spindulelisx parašė:
Pasidarykit krauja, gal tik prg trūksta ?
Man nieko per visa sita laiko nebuvo, jokio patepliojimo. Pradejo vakar net krutine nebeskaudet. Net keista pasidare. Tik 4sav buvo pora labai stipriu skaismu nakti, bet nusiraminau ir nebepasikartojo. Ir vienoj pusej labiau visad paskaudena. Ziuresiu kaip siandien, issiprasiau is darbo, gal pagulesiu siandien.
Gabija21 parašė:
Atsiprašau mergaitės ne į tą mėnesio laiką susirgti pažiūrėjau. Ši mėnesį turiu sirgti kaip rytoj . Labai atsiprašau susimaišiusi pati
Darykit hcg ir bus aišku viskas. Linkiu kad įsitvirtintų žirniukas! 🤭❣️
Saulelė222 parašė:
Viena
Gabija21 parašė:
Viena
Tai gal pakartokit, pažiūrėkit ar ryškėja, gal jau paryškėjo 😊
Gabija21 parašė:
Atsiprašau mergaitės ne į tą mėnesio laiką susirgti pažiūrėjau. Ši mėnesį turiu sirgti kaip rytoj . Labai atsiprašau susimaišiusi pati
Jei mm dar neveluoja tai testukas gal ir ok tokio ryskumo. Pasidarykite kita diena ir dar kita - pamatyt ar ryskeja. Tik svarbu tokius pat testus daryti, nekaitalioti firmu.
Ir jei ryskes, mm nepasirodys, galit pasidaryti kraujo tyrimus. Jei norit ir jei neramu. Kitu atveju tiediog laukt ir eit pas ginekologe
Linkiu sekmes!
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai