KornNeli parašė:
Ir kartu lacto bakteriju nusipirkite yra 20 arba 50vnt ,geros
Ačiū už patarimą.
KornNeli parašė:
Ir kartu lacto bakteriju nusipirkite yra 20 arba 50vnt ,geros
Ačiū už patarimą.
Šypsenėlė001 parašė:
As pajutau 16+5 pirmus judesius. 😊 placenta priekineje dalyje. Kazkaip keistq, jau galvojau greit nepajausiu dar, bet matyt antras nestumas yra antras, jau labiau a…
Man pirmas. ☺️
Labai neįprastas jausmas, kartu ir labai malonu, pradžiugina, bet reikia dar priprasti, nuolat susipurtau ar net lengvai pašoku nuo kėdės. 😃
Muselioks parašė:
Sveikos ar visom jau nustatė terminą labai pergivenu nes man nėra gimdimo datos dar? :/
Pasiskaiciuokite pati 😊 yra visokiu programeliu kur galima viska sekti , pvz flo 😉
Tinute6 parašė:
Sveikos! Man šiandien išbėrė pilvą.. bet tik pilvą.. bėrimas panašus į vėjauraupinį, bet neniežti..kitur niekur nėra.. gal esat kas susidūrę su tokiu reiškiniu? 🤔…
Eikite iš karto pas dermatologe🙂
Man pačiai alerginis bėrimas ant kūno,nelabai nori gyti,pakartotinai eisiu pas daktare pasirodyt🙂
GretaDas parašė:
Ar čia yra iš Klaipėdos neštukiu? Gal pasidalinsit pas kokia ginekologe lankotės ir rekomenduotumet 🙂
Echoskopai pas Šatkų, o nėštumą prižiūri akušerė ir šeimos gydytojas.
levand parašė:
Man pirmas. ☺️
Labai neįprastas jausmas, kartu ir labai malonu, pradžiugina, bet reikia dar pripr…
As dukra kai pagimdziau, tai apie pora savaiciu labai truko tu judesiuku. Buvo keista ir tuo paciu liudna, kad nieks nebejuda. Tai su dukra pirmi judesiai 18sav pasijaute (placenta buvo gale), o su antru nestumu va 16+5 nors placenta priekyje. Ir sutapimas, bet pirmus judesius vaiko pajutau per savo vyro gimtadieni, tai bus lengva atsimint. 😊
Svajonelee parašė:
Sveikos nuraminkit taip liūdna kad vis pas veikt negaliu ir dar kraujas uždegimą rodo, paskyrė ospomax antibiotikus gydytoja, skambinausi ginekologe sakė gali gerti…
As geriau ospamox su pirmu vaiku antram trimestre kiek pamenu... Vaikas mano alergiškas amoxicilinui tai ospamox taip pat, nežinau čia gal tik sutapimas o gal nuo to🤷🏼♀️
Tinute6 parašė:
Sveikos! Man šiandien išbėrė pilvą.. bet tik pilvą.. bėrimas panašus į vėjauraupinį, bet neniežti..kitur niekur nėra.. gal esat kas susidūrę su tokiu reiškiniu? 🤔…
Būtinai pasikonsultuokite su gydytoja ir žiūrėkit, ar neatsiranda kitų simptomų pvz. Delnų, padų niežulio. Paskaitykit plačiau apie nėščiųjų cholestazę
Pirmam nėštume man buvo pabertas pilvas, tai ginekologė siuntė į ligoninę, bet nepasitvirtino ta diagnozė
Šypsenėlė001 parašė:
Na man genetike sake, kad iki 6d jei vaikas pagal echo didesnis, tai sprendzia pagal mm. I jei didesnis 6 ir daugiau dienom, tada ziuri i echo. Man 4d didesnis, bet…
Gal visur skirtingai, nes mano nereguliaruos mm ir su ginekologe sutarėm jog po kito scano terminą nustatysime 🙂
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai