gabriele.zauraite parašė:
Gal yra kam terminas liepos 24d? Ar jaučiate judesius? Aš dar ne, su kiekviena diena vis laukiu ir pergyvenu. Kas buvo su pirmu prieš 8metus nieeeko nepamenu kada j…
24d.terminas judesius nejaučiu irgi dar🙂
Gal yra kam terminas liepos 24d? Ar jaučiate judesius? Aš dar ne, su kiekviena diena vis laukiu ir pergyvenu. Kas buvo su pirmu prieš 8metus nieeeko nepamenu kada j…
Nėštukė87 parašė:
Judesių ir aš nejaučiu, o mano terminą nustatys kovo 1 dieną po antro scano kitą savaitę, nes 5 dienom didesnį nėštumą rodė
Sveikos nuraminkit taip liūdna kad vis pas veikt negaliu ir dar kraujas uždegimą rodo, paskyrė ospomax antibiotikus gydytoja, skambinausi ginekologe sakė gali gerti ir reikia geriau dabar užtverti kelią ligoms kad nebūtų blogiau. Bet man taip neramu ir liūdna kad reikia juos gerti 😥. Gal kuri gėrė būdama nėščia antibiotikus ar viskas gerai vaikiukui? 🤷♀️
Nuo 18+3 pradėjau jausti kasdien ir tikrai gan dažnai, kokių 20-30 kartų dienoj. Tai matyt šią datą ir fiksiuosiu. Mano placenta nugarinėje dalyje ir esu gan smulki, tai gydytoja sakė galiu pradėti anksčiau jausti. O bendrai tai nuo 20 savaitės, ar net vėliau, iki 23 yra normalu nejausti. Tai tikrai nesijaudinkite, tai labai individualu. ❤️
Mano terminas liepos 24d, judesių nejaučiu, pilvukas jau pūpso, iki 16 savaičių nebuvo pilvo, bet paskui staigiai įsišovė 😀
Judesius jauciu. Taip pat terminas 24d. 😊
Neringuteee parašė:
Judesių ir aš nejaučiu, o mano terminą nustatys kovo 1 dieną po antro scano kitą savaitę, nes 5 dienom didesnį nėštumą rodė![]()
Na man genetike sake, kad iki 6d jei vaikas pagal echo didesnis, tai sprendzia pagal mm. I jei didesnis 6 ir daugiau dienom, tada ziuri i echo. Man 4d didesnis, bet ziuri pagal paskutines mm
Svajonelee parašė:
Sveikos nuraminkit taip liūdna kad vis pas veikt negaliu ir dar kraujas uždegimą rodo, paskyrė ospomax antibiotikus gydytoja, skambinausi ginekologe sakė gali gerti…
Su pirmu nestumu teko gerti antibijotikus
Vaikui nieko nenutiko. 😊
levand parašė:
Nuo 18+3 pradėjau jausti kasdien ir tikrai gan dažnai, kokių 20-30 kartų dienoj. Tai matyt šią datą ir fiksiuosiu. Mano placenta nugarinėje dalyje ir esu gan smulki…
As pajutau 16+5 pirmus judesius. 😊 placenta priekineje dalyje. Kazkaip keistq, jau galvojau greit nepajausiu dar, bet matyt antras nestumas yra antras, jau labiau atskiriu siaip pilvo gurguliavima su judesiais. 😊
Svajonelee parašė:
Sveikos nuraminkit taip liūdna kad vis pas veikt negaliu ir dar kraujas uždegimą rodo, paskyrė ospomax antibiotikus gydytoja, skambinausi ginekologe sakė gali gerti…
Manau, kad jaudintis dėl antibiotiku nereiketu, labiau dėl uždegimo. Antibiotikai taip griežtai prižiūrimi dėl bakterijų rezistentiškumo, o ne dėl to, kad būtų labai pavojingi
svarbu probiotikai ir maistas su gerosiomis bakterijomis, kad savo organizmo nenualintumete. O vaikeliui bus viskas gerai 😊
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai