migdolinia parašė:
Kaip žiūriu, dauguma čia jūsų su žemais spaudimais. 🙂 Kad jūs žinotumėt, kaip aš jums pavydžiu, nes su polinkiu į aukštą daug dėmesio reikia. 🙂
Nu radot kur pavydėt...🙊
migdolinia parašė:
Kaip žiūriu, dauguma čia jūsų su žemais spaudimais. 🙂 Kad jūs žinotumėt, kaip aš jums pavydžiu, nes su polinkiu į aukštą daug dėmesio reikia. 🙂
Nu radot kur pavydėt...🙊
Sararasa parašė:
Pagrinde į ratus su amortizacija (geriausia pripučiami), sulankstymo paprastumas, plotis (jei aktualu mieste įkišti į liftą), svoris, rankenos patogumas (permetama)…
Geriau pripučiami ratai nei geliniai?
Sunflowers1 parašė:
Geriau pripučiami ratai nei geliniai?
Turi savo minusu ir pliusu Abu variantaI. Pripuciami bus pravaZesni bet pats vezimas daug sunkesnis. Geliniai irgi gana pravazus ir lengvesni
paneleparren parašė:
O kavos kokios geriat?
Aš iš kapsulių geriu, bet man nuo jos dar blogiau būna.
Pasiskaiciau, kad sūrus maistas kelia spaudimą, bet man matyt netinkamas variantas, nes nepadeda
Ahau parašė:
Per pirmą nėštumą mano visalaik žemas laikydavosi, I trum įprastas 80/40 būdavo, po to 90/60. Bet negėriau nei kavos, daug gulinėjau. Na ir įprastus buvau prie toki…
Man pirmą nėštumą tokiu laiku jis buvo iš aukštesnių, o ši nėštumą atvirkščiai, žemas. Bet kai yra mažas vaikas, kuris reikalauja daug dėmesio ir tokia savijauta, tai aš jau nepavežu.. atrodo iš lovos galėčiau net nelipti, bet tokių galimybių neturiu 😕
Eleonora parašė:
Ramybes busenoje ir pas mane buna,sunku su tokia busena ir dusulys labai ima,nieko daug nesiulo kaip pagelbet. Kai pasikonsultuosit,pasidalinkit,gal koki patarima d…
Na kadangi jau ketvirtadienį šiek tiek pasakiau, kad tas žemas spaudimas šiek tiek vargina, o man atsakė, kad nedaug liko, kažkaip isgyvensim, jei jau labai bus negerai, tai kreiptis.. tai įdomu ką man pirmadienį pasakys šiuo klausimu 🤷
migdolinia parašė:
Aš pirmą nėštumas turėdama aukštą spaudimą diskomforto jokio nejaučiau ir tikrai žymiai geriau jaučiausi 🙂 o žemas spaudimas mane begalo vargina, jėgų visai nėra... Nors ir įprastai mano spaudimas būdavo iš žemesnių, bet ne toks žemas ir taip nesijautė
migdolinia parašė:
As irgi skaitau ir galvoju kaip pasisekė kad zemas. Man čia viena vakarą buvo belekoks spaudimas. Tokio dar nera buve. O įdomiausia, kad nieko neveikiau. Valanda prieš tai ramiai ant sofos gulejau...

Man sake jei virš 140 kils, tai į ligoninę vaziuot. Bet kol kas cia vienkartinis buvo toks atvejis...
Rainbow. parašė:
Nu radot kur pavydėt...🙊
Na iš tikrųjų, tai aukštas spaudimas nėštumo metu yra daug blogiau, todėl tikiu, kad turinčios aukštą norėtų žemesnio. Žemas lemia mūsų prastesnę savijautą, bet per aukštas gali pakenkti vaikui
MLIeva parašė:
Man pastaruoju metu būna, ypač po treniruotės. Vyras osteopatas, tai sakė dubuo pagal vaiką sukasi ir gaktikaulis vis atsipalaiduoja ar įsitempia, arba gimdos raišč…
Tik kad toks rimtas skausmas buvo, dėl to biški sunerimau.. Bet šiandien nieko, vaikinukas juda kaip visada. Jei kartosis gal reiks su gyd. Pasikonsultuoti :))
Mamukas1988 parašė:
As su pirmu vaiku turejau vezima peg-perego. Man jis patiki ir kainos ir kokybes santykis yra geras. O dabar pirkau Stokke daug skirtingu atsiliepimu, bet parduotuv…
Mes taip pat turime stokke nuo dukros likęs.
Pliumpt parašė:
Paskutinėmis dienomis kažkaip silpnai jaučiuosi, spaudimas žemas, širdies dažnis didokas.. mano ginekologė nieko nesako apie tai. Gal dar kam nors yra panaši proble…
Mano pastoviai 105/55
To.the.moon.and.back parašė:
Na iš tikrųjų, tai aukštas spaudimas nėštumo metu yra daug blogiau, todėl tikiu, kad turinčios aukštą norėtų žemesnio. Žemas lemia mūsų prastesnę savijautą, bet per…
Na tai geriau pavydėt tom kuriom idealus🙂
Kovinukas parašė:
Paaiskinkit man apie psd ,sveikatos draudimą , kai draudzia ligonių kasos iki vaikui sueis 8 metai. Nes žinau kad būna susitvarkai ,nemoki ,o paskui būna skolos. Ka…
Nemaciau, ar kas atsake, bet si "legvata" galioja tik mojejinui kas menesi. Dellaravus pajamas vis tiek reikia susimoketi. Tai jie traktuoja, kad cia ziauria "lengvata" taiko
Kadangi man lengviau moket kas menesi, nei paskui uz visus metus, tai ir moku kas menesi, nors prasyma esu parasius.
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai