Gretux5115 parašė:
Mes ligoninej. Kadangi nevisai tikri saremiai buvo ir mazis biski nejudejo kuri laika tai nusprende mus pasilikti or dar sian nuleist vandenis. Tik neaisku kada. Ta…
Nesulaukiau ryto ir aš😀🤷🏼♀️👶 gulim po epidiuro🫢
Gretux5115 parašė:
Mes ligoninej. Kadangi nevisai tikri saremiai buvo ir mazis biski nejudejo kuri laika tai nusprende mus pasilikti or dar sian nuleist vandenis. Tik neaisku kada. Ta…
Gretux5115 parašė:
Sėkmės! Lauksim žinių! 🧸
Gretux5115 parašė:
Linkiu kuo greičiau susitikti su savo mažyliu 🤍
Juka parašė:
Laukiam žinių! Lengvo gimdymo 🤍
Gretux5115 parašė:
Labuka. Na ar yra dar likusiu sioj grupej nepagimdziusiu ar as viena tokia 🫣 sian antra karta atskyrinejo damgalus. Bry abejoju ar kas pasikeis. 5ieni vaziuoju skat…
Gretux5115 parašė:
Lauksim žinių 💕 ! Linkiu kuo greičiau pasimatyti !
AKat parašė:
Sveikos! Kada pirmą kartą Jusu naujagymiai padarė sysiuką pirmą kartą, maitinu MP, aišku dar priešpieniu, bet nėra nieko, ar sunerimti? siandien mums sueis dar tik …
O tustinosi? Maniske vos ne po paros! Bet kelis kartus kakojo. Po to kitas sysius irgi uztruko
Sveikos! Norejau uzvesti tema apie rupinimasi savo nugara ir pasidalinti savo rytine patirtimi. Nestumo ir gimdymo metu kamuolys man nebuvo didelis draugas - labiau vyresnele su juo zaide. Bet dabar jis super geras daiktas pasupuot vaika nakti arba ant jo nugara atsigulus "istiesint". Ar darot pratimukus nugarai?
Amber2024 parašė:
Aš registravau savo klinikoje pas tą pačią pediatrę, pas kurią ir mano vyresnėliai lankosi Pašilaičių šeimos medicinos centre. Rūpestinga, švelni ir šiuolaikiško po…
O gal pasidalintumet gydytojos pavarde?
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai