eziukas33 parašė:
Facebooke postus raso 2, 3 ir 5 nakties.![]()
o kur facebooke jūs matot? Net įdomu pasidarė kas čia per tipas
eziukas33 parašė:
Facebooke postus raso 2, 3 ir 5 nakties.![]()
o kur facebooke jūs matot? Net įdomu pasidarė kas čia per tipas
tiesiog mes parašė:
o kur facebooke jūs matot? Net įdomu pasidarė kas čia per tipas![]()
RedMark parašė:
Aš nelb suprantu šitos diskusijos tikslą![]()
toks įspūdis,jei dalyviai neturi vieningos nuomonės-tai galima įžeidinėti,tyčiotis ir visaip kitaip šaipytis…
Būtent. Bet sumaišties ir siekiama. Kad tema būtų diskredituota.
Lūšiukė parašė:
Jūs skaitėte visą tą mano istorija? Jūs db smurtaujate prieš mane tiek izeidinedamas, tiek kaltindamas. Jūs nesate patyręs tiek kiek teko man išgyventi. O kaltinat…
Viena ranka išsipasakojote, o kita - viską pateisinote. Keista, kai kažką iš forumo kaltinate, o tų, kurie veiksmus atliko, nė kiek nesmerkiate.
O istorija Jūsų gal kiek ir pasimiršo su detalėm, nes tema užversta žinutėm apie tai, kad akušerinio smurto nebūna arba kad gydytojai nekalti. Žinutės į temą pasimeta.
Nerijus.S parašė:
Viena ranka išsipasakojote, o kita - viską pateisinote. Keista, kai kažką iš forumo kaltinate, o tų, kurie veiksmus atliko, nė kiek nesmerkiate.
Atsipeikekite turiu aš 4vaikus! Pirmasis mano žiaurus. Kitus pagimdžiau be to. Tai pagal jūsų mąstymą aš turėčiau ant visų rekt, kokie baisūs yra akušeriai?
Pašnekovės teigimu, jai nebuvo leista ir pasirinkti gimdymo pozos. Jos kūnas labai nenorėjo gimdymo metu gulėti ant nugaros, ji būtų mieliau pasirinkusi pozą klūpom ar kokią kitą, tačiau į jos norus esą niekas nesigilino, vyras taip pat buvo „čiaupiamas“, primenant jam, kad vadovauja čia ne jis.
Lūšiukė parašė:
Atsipeikekite turiu aš 4vaikus! Pirmasis mano žiaurus. Kitus pagimdžiau be to. Tai pagal jūsų mąstymą aš turėčiau ant visų rekt, kokie baisūs yra akušeriai?…
Kur vyko pirmasis gimdymas ir kokios gydytojų pavardės? Tylėdama sutinkate, kad jie/jos smurtautų prieš kitas.
17 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai