oilyleli parašė:
Labas rytas,
7 DPO, gal zmogiukas taisosi ir del to paskauda.
oilyleli parašė:
Labas rytas,
7 DPO, gal zmogiukas taisosi ir del to paskauda.
Alegria parašė:
Sveikos, sakykit, kokius elektroninius termometrus naudojat? Turiu microlife pati paprasciausia, nu, rodo vejus, palyginus su gyvsidabriniu![]()
naudoju elektronini, mano sutikrintas su gyvsidabriniu, nenusisneka. Tik po ilgesnio naudojimo reikia jiems batarke pakeisti. Gal tada naudokit gyvsidabrini? o koks netikslumas?
Kristut parašė:
7 DPO, gal zmogiukas taisosi ir del to paskauda.![]()
nu as irgi labai tikiuosi, kad ten kazkas brazdenasi
Labuks panos, ikeliu savo nesamoniuksti grafikeli, nu pas mane ciklas 26-28 dienos, bet kazko mano menesynkes uzpyko...
tevu-darzelis.lt/rk59319@1309077ac58
Irita, tas NT nesiskaito, rytinio reikia
Po arbatos gali nieko nepamatyti ;) Grafikelis kalnai kalneliai ir myliuko nemazai, gal Feja tau pakomentuos ar Felicida, jos Ov speliotojos pas mus
As pas tave nematau dvieju faziu, gal jeigu dabar laikytumeis virs 37 ir nubreztu Ov.
Kristut parašė:
naudoju elektronini, mano sutikrintas su gyvsidabriniu, nenusisneka. Tik po ilgesnio naudojimo reikia jiems batarke pakeisti. Gal tada naudokit gyvsidabrini? o koks…
Jis rodo tik 36.2 arba 36.1 jei neturi temperaturis, rodo didesne tik kai virs 37 istikro temp.uzkilusi. O ir siap 0.5-0.7 laipsnio zemiau rodo... Na, zodziu, visai grybauja. Nusipirksiu kita, galvoju, pasitarsiu, kokius naudojat
Sveikos merginos. Įkeliu ir aš savo grafikėlį, keistas kaip niekas... Šiandien mmm diena, o jų nė kvapo tik krūtinę kelias dienas kartais pamaudžia, daugiau kaip ir nieko... :/ Rytais matuoju 07 BT, bet pora kartų pramigau tai 08 teko pamatuoti...
tevu-darzelis.lt/rk30910@130905a1f9c kaip jums atrodo.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai