linutematukas parašė:
Ranku darbo papuosaliukai,is kokybisko Cekisko stiklo,svarowski kristalu bei perliuku.
Labai grazus, ar butu galima pamatyti daugiau darbeliu?
linutematukas parašė:
Ranku darbo papuosaliukai,is kokybisko Cekisko stiklo,svarowski kristalu bei perliuku.
Labai grazus, ar butu galima pamatyti daugiau darbeliu?
linutematukas parašė:
Galimi uzsakymai,norimas ilgis,rinkinukai...
Dieviski auskariukai
Kazkada pati tuo uzsiimdavau ;) o negaminat tokiu?
skelbimai.vtv.lt/uploads/th2/55/5555548ce88aafacb3fcbec11994d0c7_th2.jpg
Libra_ parašė:
Sveikutes,vau kokie auskariukai grazusLinute ,tavo darbeliai? Mamytes,noreciau paklausti ar gavot uz vaikuti Early Childcare Supplement?Ar pildet atskirus prasymus ?Nebesuprantu..vieni aiskina kad gavo 1100 uz vaikuti,as sakau is kur tokie pinigai?gal ko nezinau?
zadu tuo uzsiimti jeigu ka sudomintu
bet siaip situos auskariukus turiu:)galima pirkti:)tiesiog man idomu ar ciadomisi nes siaip dazniausiai nusiperka kas nesupranta is paprastos plastmases ir sueina,o jie cia kokybiski is cekisko stiklo ir t.t.
linutematukas parašė:
zadu tuo uzsiimti jeigu ka sudomintubet siaip situos auskariukus turiu:)galima pirkti:)tiesiog man idomu ar ciadomisi nes siaip dazniausiai nusiperka kas nesupranta is paprastos plastmases ir sueina,o jie cia kokybiski is cekisko stiklo ir t.t.
Tikrai domisi, yra ne viena cia airijoje gaminanti auskariukus is ivairiausiu karoliuku, kaip minejau pati pries gera pusmeti meciau sita darbeli, nors visai neblogai papildomi poinigeliai i kisene buvo
Tik neatsakei i mano klausima ar darai tokius,kur ikeliau pries tai nuoroda?
Amore parašė:
Tikrai domisi, yra ne viena cia airijoje gaminanti auskariukus is ivairiausiu karoliuku, kaip minejau pati pries gera pusmeti meciau sita darbeli, nors visai neblogai papildomi poinigeliai i kisene buvoTik neatsakei i mano klausima ar darai tokius,kur ikeliau pries tai nuoroda?
tik baltus akmenukus tokiu turim;)
Amore parašė:
Tikrai domisi, yra ne viena cia airijoje gaminanti auskariukus is ivairiausiu karoliuku, kaip minejau pati pries gera pusmeti meciau sita darbeli, nors visai neblogai papildomi poinigeliai i kisene buvoTik neatsakei i mano klausima ar darai tokius,kur ikeliau pries tai nuoroda?
siaip kiek dejau i internea ir t.t. tai niekas nieko...gal zinai kazkokius puslapius?kur galima patalpinti juos???
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai