Kristalija parašė:
public.fotki.com/astaes1/ mergaites uzeikit cia,si mergina su foto ikelus dukano patiekaliuku,pietuku ir desertu![]()
Nu super tu cia uzrodei net uzsimanaiu valgyti is pacio ryto
Kristalija parašė:
public.fotki.com/astaes1/ mergaites uzeikit cia,si mergina su foto ikelus dukano patiekaliuku,pietuku ir desertu![]()
Nu super tu cia uzrodei net uzsimanaiu valgyti is pacio ryto
monicabeluccci parašė:
Kristalija reiks issisaugoti receptukus.Eina sau kokie skanumeliai.Atrodo net skrandis marsa groti pradejo.Tikrai labai daug visko galima valgyti![]()
neturiu garpuodzio namiereiks ieskotis pirtis arba is mamos imti
tiek skanumeliu galima pasigaminti
![]()
pasisverk kiek si ryta sveri?kaip vakar diena?su nuklydimais ar be ju?
per 3atakod dienas numeciau 1.8kg,siandien jau galejau daryt B+D dienas,bet dar darau baltymu 2dienas,tai siandien ir ryt dar baltymai,kolkas dziaugiuos savimi,vakar diena be nuklydimu
aisku tik keleta obuoliu,barsite mane aisku,bet ju jau neatsisakysiu,nes kaip minejau man gerai viduriams
Vaidute jo skanei ta mergina gamina,reik mokintis is jos,tas zuikis ir tie koldunai man super atrodo,aplamai viskas skanei pas ja
ievutyte parašė:
labas rytasnauja diena naujai ir susiimam
nesenai tik prisikeliau,pasisveriau,vandens prigeriau ir eisiu atsilenkimus padaryt ir ant treniruoklio bent 10minuciu pamint o tada kiausas laukia manes pusryciams
![]()
ar ne tu zadejai nesisvert
nu pasidalink rezultatais per kiek dienu kiek numetei,ka valgei
as jau po kiausu,vos du iveikiau su vaiku,vaikas praktiskai viena suvalge o as kita,dar vienas ridijasi ant stalo virtuvej,uzsistaciau rubus skalbti.Kaip Ieva sako nauja diena ryzto pilna,bijau to jog snd penktadienis
paslydimu dienos man jos atrodo
bet linkiu visoms stiprybes!!!
pritariu vaidulkai jog Kristalija cia super uzrode receptukus.
filka parašė:
jau nemaitinu .
maitinau iki 2 men.
o laikiausi rusu dietos ДИЕТА ЧУДЕСНЫЙ СУП ДЛЯ ТОЛСТЯКОВ
www.galya.ru/clubs/show.php?id=55801
tikrai veiksminga tik kad jau i ta sriuba ziuret negaliu![]()
o kiek sverei ir dabar sveri?
Labas rytas.Oi merginos man tai sunku labai kazka valgyt tai mano meniu vienas ir tas pats kuris man nepatinka,gerai kad Kristalija imete nuoroda reikes paskaityt maciau daaaug daug receptu ten.
Kristalija parašė:
nuklydimuaisku tik keleta obuoliu,barsite mane aisku,bet ju jau neatsisakysiu,nes kaip minejau man gerai viduriams
![]()
![]()
O as tave Barsiu!!
Turi valios tai ir Obuoliu atsisakyk jose daug cukraus ir siaip [pucia pilva,O viduriams gerai selenos ant tuscio skrandzio su jogurtu ar kaip nori ir koks nors kefyras.Jeigu ju nevalgytum tai per 4atakos dienas ne 1.8kg netektum o visu 4kg duodu garantija..
Euforija parašė:
Labas rytas.Oi merginos man tai sunku labai kazka valgyt tai mano meniu vienas ir tas pats kuris man nepatinka,gerai kad Kristalija imete nuoroda reikes paskaityt maciau daaaug daug receptu ten.O as tave Barsiu!!
Turi valios tai ir Obuoliu atsisakyk jose daug cukraus ir siaip [pucia pilva,O viduriams gerai selenos ant tuscio skrandzio su jogurtu ar kaip nori ir koks nors kefyras.Jeigu ju nevalgytum tai per 4atakos dienas ne 1.8kg netektum o visu 4kg duodu garantija..
zinok tu teisi zinau ir as pati jog negerai,,,,nu pasistengsiu...... bet nezinau nezinau
dabar laaabi noriu isilaikyt vien baltymais iki pat sekmadienio,tada pirmadieni jau imciaus darzoviu troskiniu
kaip tau krenta kg? kiek nuemtei,juk abi pradejom antradieni
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai