Rafinuota_bohema parašė:
Kooooks grazus selmis! O akys![]()
Kazanova augantis mano :))
Rafinuota_bohema parašė:
Kooooks grazus selmis! O akys![]()
Kazanova augantis mano :))
Rafinuota_bohema parašė:
Man tai baisu skaityt kai mamos uzgaulioja viena kita del gimdymo arba del maitinimo ... Kokia teise turit? Ir ka sakysit, jei sekanti karta Jums nepasiseks? As jei…
Turbūt kaip kam
maniškė gimė 4,160kg
bet aš nei plyšau, nei kirpo (gimdymas be nuskausminamųjų). Vyras buvo tik per sąrėmius, bet vienu metu jau žadėjau išginti lauk. Labai mane blaškė
"Ar labai skauda? Ar gerai masažuoju? Kodėl neatsakai?" ir t.t. ir pan.
tai susikaupiau ir kai išdėjau visą litaniją, likusį laiką ir prasižiot bijojo. Kai skauda, pasidarau pikta ir apskritai nemėgstu jokių glostymų, mane tik erzina.
emma parašė:
Turbūt kaip kammaniškė gimė 4,160kg
bet aš nei plyšau, nei kirpo (gimdymas be nuskausminamųjų). Vyras buvo tik per sąrėmius, bet vienu metu jau žadėjau išgin…
Tai vyrai kazko kito ir negali tiketis,tik to,kad gimdymo palatoj skausmas per juos,plysimai per juos,zodziu vyrai naikina moteris ir suteikia joms skausma
Morenka parašė:
Tai vyrai kazko kito ir negali tiketis,tik to,kad gimdymo palatoj skausmas per juos,plysimai per juos,zodziu vyrai naikina moteris ir suteikia joms skausma![]()
Panašiai
taip pikta buvo, kad aš viena kentėt turiu
ir dar tie pasakymai "pakentėk dar truputį", tai tikrai rizikavo savo gyvybe
maniskis sunus gime cezario pjuvio pagalba ir esu labai del to laiminga niekaip nebuciau jo isgimdzius, sunelis gime 5kg ir 2gr. visi naujagimio rubeliai buvo mazi, net kepurytes atrode kaip zydu tubeteikos
gydytojai pasake kad gimda visiskai nesidaro, net vandenu negalejo kirpti tai kitas gimdymas vel cezaris turbut bus. nors noreciau gimdyti pati bet kaip supratau is gydytoju kad tikriausiai bus planinis cezaris. beto cezario pjuvis nei kiek nera lengvesnis nei gimdymas naturaliai. as suprantu kad vaikutis gimsta ir mama nejaucia skausmo bet po cezario kai net kudikio negalejau ant ranku paimti ant sono atsigulti vaikscioti tai buvo kazkas baisaus ,skausmus kentejau daugiau nei 4 savaites nes dar ir stuburas prisidejo negalejau vaikscioti beveik 6 savaites galvojau kad invalide liksiu... tai kai pagalvoju atvargai viena para mazdaug ir paskui dar nu kokias dvi sav jei kirpo ir reikia sugyt bet kai reikia kankintis vos ne du menesius ir buti ikalintai kambary, tik pro langa ziureti kaip vaikutis pirma karta eina i lauka kartu su teciu tai plysta sirdis...
emma parašė:
Turbūt kaip kammaniškė gimė 4,160kg
bet aš nei plyšau, nei kirpo (gimdymas be nuskausminamųjų). Vyras buvo tik per sąrėmius, bet vienu metu jau žadėjau išgin…
pirmo gimdymo metu maniškis dalyvavo, antram - ne. Nenorėjau aš..
Na aš toks žmogus, kur prie savų ištekšta, pradedu dejuot, norisi ant savų išsiliet, blaško mane. O prie svetimų, nekabinu snarglio, susikaupiu ir padarau tai kas reikia. Todel man nereikėjo šalia vyro
Didesnė pagalba buvo, kad žinojau, kad jis su mūsų sūnumi yra
emma parašė:
Panašiaitaip pikta buvo, kad aš viena kentėt turiu
ir dar tie pasakymai "pakentėk dar truputį", tai tikrai rizikavo savo gyvybe
![]()
na jo o isivaizduokit kad mano vyras kol mane skatino gimdyt ir buvo saremiai angry birds telefone salia manes zaide... jam nuobodu buvo...
o paskui kai jau pasakiau kad padetu telefona i sali tai dar labiau pasigailejau, mat jis negalejo patylet vis komentavo va jau tau saremis ateina, 20.40.60.100 ir tai vis vardino tuos skaicius ekrane saremio lyg as pati nezinociau kad man saremis uzejo
tik va kai jau i operacine nuveze cp daryt ir jam pasake but su manim salia tai tada vyras pamates mane visa apkarstyta aparatais pilna daktaru su viokiais irankiais ir as gulinti ant operacinio stalo visa drebanti, tada jis man galva gloste ir tikrai padejo nurimti o kai gime sunus tik pasake kad koks grazus ir nualpo vyras
nezine parašė:
na jo o isivaizduokit kad mano vyras kol mane skatino gimdyt ir buvo saremiai angry birds telefone salia manes zaide... jam nuobodu buvo...![]()
Net balsu užsijuokiau
nezine parašė:
tik va kai jau i operacine nuveze cp daryt ir jam pasake but su manim salia tai tada vyras pamates mane visa apkarstyta aparatais pilna daktaru su viokiais irankiai…
Ne nu pakėlei nuotaiką
aišku, realybėje menki juokai
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai