Lieput parašė:
Kurią ciklo dieną dareisi tyrimus?![]()
Dariausi po menesiu lyg 7 diena,dabar dar eisiu 17 per menesines liepe pasaidaryt kazkokius tyrimus. O cia mano nepastojimui tie rezultatai turi itakos?
Lieput parašė:
Kurią ciklo dieną dareisi tyrimus?![]()
Dariausi po menesiu lyg 7 diena,dabar dar eisiu 17 per menesines liepe pasaidaryt kazkokius tyrimus. O cia mano nepastojimui tie rezultatai turi itakos?
LaMona parašė:
Dėl globulino normų nepamenu. Prl yra aukštokas. Aš kartočiau jo tyrimą dar po kurio laiko ir net makroprl kartu pasidaryčiau. Jei jūsų prl nesvyruoja, tai jis gera…
Tyriausi po menesiniu lyg 7 diena, dbr dar eiau per menesines darytis tyrimu, ir tada jau pas gine. Dar vyras 13 diena eina spermos tyrimui. Kazkaip jauciu kad pas ji viskas gerI bus, cia pas mane kazkas negerI
Revera parašė:
Mes vieni iš jų kurie ivf dar nepasiruošę. Nors ir turiu registraciją. Visko gali būti kad atėjus vizitui nepasiryšiu nueiti. Manęs visai nežavi santarų konvejeris,…
Na amžinas šaldymas arba priverstinė donorystė nesakyčiau, kad yra tiesiogiai su ivf susiję. Tai daugiau susiję su lt politika. Mane tas amžinas šaldymas arba donorystė taip pat gązdintų nors pats ivf man nieko baisaus. Jaučiu jei turėčiau pks ir būtų didelė rizika daug blastukų turėti, tai lt ivf nedaryčiau. Bet ivf būtinai daryčiau. Tik kitoje valstybėje.
maziuke09 parašė:
Tyriausi po menesiniu lyg 7 diena, dbr dar eiau per menesines darytis tyrimu, ir tada jau pas gine. Dar vyras 13 diena eina spermos tyrimui. Kazkaip jauciu kad pas …
7 d po mėnesinių prg tyrimas nieko nesako. Jį reikia darytis 7 d iki mėnesinių
Revera parašė:
Mes vieni iš jų kurie ivf dar nepasiruošę. Nors ir turiu registraciją. Visko gali būti kad atėjus vizitui nepasiryšiu nueiti. Manęs visai nežavi santarų konvejeris,…
Kiek Jums metų, kad galite laukti? Aš gydymosi kelią pradėjau, kai man buvo 26 ir negalvojau, kad per anksti kreiptis pas gydytojus. Man šiais metais sueis 30 m ir dar nesulaukiau leliuko. Tik save graužiu, kad dar anksčiau nesikreipiau pas gydytojus ir vis laukiau stebuklo...
LaMona parašė:
7 d po mėnesinių prg tyrimas nieko nesako. Jį reikia darytis 7 d iki mėnesinių
Hm man gydytoja taip surase kada daryti.
LaMona parašė:
Mes dabar natūr pastojome. Bet kai pirmą planavome, tai pirmas ivf buvo nesėkmingas ir po to ivf gydytoja ir ebrioligas pasakė, kad be donorinių kiaušaląsčių nieko …
Kaip gera klausytis tokiu istoriju, labai labai Jus sveikinu🌞😍
Revera parašė:
Gerbiu jusu nuomone ir linkiu, kad neprireiktu IVF ir pavyktu naturaliai. Man buvo pasakyta, kad tolimesnis kelias - tik IVF, ir labai labai norime vaikucio, tai dziaugiuosi, kad yra galimybe tam. Perejau gausybe tyrimu, slamsciau vitaminu kruvas kas diena, sveika gyvenimo buda, meciau stresuota darba, ir kaip nevyksta, taip nevyksta niekas. Jei tos besaikes vaistu dozes mums atnes vaikeli, tebunie, padarysim, ka tik reikes tada ir kiek reikes tu vaistu, tiek gersim. Del to manes IVF negasdina. Aisku, noretusi naturaliai, bet mums pasake, kad neiseis
LaMona parašė:
Na amžinas šaldymas arba priverstinė donorystė nesakyčiau, kad yra tiesiogiai su ivf susiję. Tai daugiau susiję su lt politika. Mane tas amžinas šaldymas arba donor…
Na mano apsisprendimą tokia politika tikrai veikia.
Estelle parašė:
Kiek Jums metų, kad galite laukti? Aš gydymosi kelią pradėjau, kai man buvo 26 ir negalvojau, kad per anksti kreiptis pas gydytojus. Man šiais metais sueis 30 m ir …
31tuoj bus. Iš savo pusės tai jau tikrai nesigailiu kad dar nesu ivf išbandžius. mums tas pats pasakyta buvo. Aš rašiau savo nuomonę kodėl man kol kas sunku pasiryžti. Nesakau kad aš prieš ivf
svarbu pasiruošti jam visapusiškai 🙏
Na as irgi nesakau kad bijau to ivf. As mielai pasidaryciau ir viena ir antra karta. Bet kazkaip mano vyras kitokio poziurio bet ir taip jau susitaike kad reikes... as kazkaip lb daug neskaiciau ka ten reikia gert per vaistus ir kaip viskas vyksta. Tik zinau kad daug Harmonu ir nuo ju lb puties...
18 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai