Olaiwa69 parašė:
o jeigu as masinos neturiu?
![]()
o čia ir aš susirūpinau.. mes nevairuojam, kedutės mašinai tikrai nežadam pirkt. Ką daryt? kaip vaiką išsinešt?
Olaiwa69 parašė:
o jeigu as masinos neturiu?
![]()
o čia ir aš susirūpinau.. mes nevairuojam, kedutės mašinai tikrai nežadam pirkt. Ką daryt? kaip vaiką išsinešt?
Lemonation parašė:
lygtais su mozes krepsiu dar gali issivezt. arba pasiskolink kedute, su taxu grisit, ir atiduosit
Fatiga parašė:
o kaip namo zadat gryzt? Jei vezimuku pestute, tai nieks nesikabines.Ir niekada niekada neteks vaiko vezt masina? Mes masinos neturim, bet autokedutes abiem vaikam …
pritariu, juk gal tikrai pestute neisit
bent jau galit pasiskolinti, nes jei masinos neturit, tai zinoma nera reikalo pirkti.
nors mes ir turim, bet daugiau autobusu vazineju, tai turejau vezimuka, ant kurio tvirtinasi masinine kedute, tai nebudavo problemu, jei kas noredavo pavezti ;)
ireniux parašė:
be kedutes masinai is ligonines neisleis ;)
bet idomu kodel ?
Lemonation parašė:
tai kodel nezadat pirkt ?
nu as irgi girdejau , kad be tu keduciu neisleidzia is ligonines, newairuoju ir as, bet taxi grizti teks, jei kokie draugai neatvyks paimt... tai manau toks dalykas kuri reikia tureti
Lemonation parašė:
pakartosiu savo klausima -kaip zadat namo gryzt? Ir niekad niekad kudikio nevesit masina?
vaiva22 parašė:
lygtais su mozes krepsiu dar gali issivezt. arba pasiskolink kedute, su taxu grisit, ir atiduosit![]()
moses basket nera protaikyti atitikt auto kedute masinoj. Yra spec lopsiai, kuriais saugu vezt kudiki, bet jie kainuoja palygint didelius pinigus.
martulinka parašė:
tai kodel nezadat pirkt ?
nu as irgi girdejau , kad be tu keduciu neisleidzia is ligonines, newairuoju ir as…
pritariu. Tai vienas is dalyku, del kuriu esu grieztos nuomones - vaikas vaziuoti masina gali tik spec keduteje. Ne karve kainuoja, galima gi ir padeveta pirkt, jei nesinori leist daug pinigeliu.
Fatiga parašė:
pritariu. Tai vienas is dalyku, del kuriu esu grieztos nuomones - vaikas vaziuoti masina gali tik spec keduteje. Ne karve kainuoja, galima gi ir padeveta pirkt, jei…
taip, beto pirmi vizitai pas daktara ar i prekybos centra su lelium, issikvieti taxi, ta kedute pritvirtini i ta parduotuves vezimeli kaip daro ;) patogu ir saugu mazyliui ;)
ar pas drauge kokia nuvaziuot jei oras tarkim nekoks, jei beto sniego bus, keliai ne wisur pravalyti kad su wezimeliais praeisi, tai taxu warai o weliau panesi iki kur reik toje keduteje ;)
Butent! Va netgi coach'uose rekomenduojama lelius su autokedute vezt, o didesniem duoda pasikniukus (booster man rodos angl. Vadinas). Mes retai vazinejam UK, bet vis tiek turim kedutes abiem. LT netgi turim keduciu komplekta, nors irgi be madinos
vaziavom autiku is kauno i zemaitija, kaip gerai kefute buvo - padejau ant sedunes ir parpe mazius visa kelia, nereikejo ant ranku laikyt ir bijot pakrutet.
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai