Giliux parašė:
Rugpjūčio 10d buvau 12 sav UG pas M.Stasiūnaitę, o rugsėji 18 sav UG pas J. Balčiūnienę.![]()
Pas kuria labiau patiko ?
Architektų g. 77, ŠiauliaiGiliux parašė:
Rugpjūčio 10d buvau 12 sav UG pas M.Stasiūnaitę, o rugsėji 18 sav UG pas J. Balčiūnienę.![]()
Darkness_queenn parašė:
Sveikos,kas gimdėte nesenai ko prireikė ligoninėje?![]()
Sau gimdykloje labiausiai prireikė pampersų, vandens ir lūpoms balzamo, daugiau nieko. Vaikučiui rūbelių komplektuko ir pampersiuko. Palatoje man labiausiai reikalingiausi daiktai buvo pampersai, higieniniai paketai, spenelių tepaliukas ir clogin putos (neužsidėjau savo naktinių, tiko ligoninės, nes labai jautrios krūtys buvo). Vaikučiui 2-3 rūbelių komplektukai, pampersiukų pakutis ir palutė pasitiesimui. Šiaip pampersiukų ir visokių kremukų gausite dovanų, tai per daig neprisidėkite 🙂
ViVa1993 parašė:
Sau gimdykloje labiausiai prireikė pampersų, vandens ir lūpoms balzamo, daugiau nieko. Vaikučiui rūbelių komplektuko ir pampersiuko. Palatoje man labiausiai reikali…
Mano patirtis parodė, kad vaikui 2-3 komplektų tikrai nėra gana. Nes pvz. mano vaikas labai daug atpilinėjo, tai sunaudojom per 3 dienas gal 6-7 komplektus + niekada nežinai laikys 2 paras ar ilgiau, todėl leliukui geriau daugiau komplektukų, geriau tegul lieka ne panaudoti
Pritariu dėl rūbelių. Įsidėjusi buvau 5 komplektukus, tai jau kitą dieną prašiau vyro, kad atvežtų, nes tai atpylė, tai keičiant pampį pasisiojo (berniukas pas mane) 🙈 gimdykloje po gimdymo, kai paliko vienus tai labai valgyti užsinorėjau, tai turėjau šokoladukų 😊🙈 daug sauskelnių sau nereikėjo, nes jau kitą dieną ginekologė sakė geriau įklotai, nes labiau leidžia kvepuoti. Būtinai sau gimdykloje guminės šlepetės dar. Ir labai gerai, kad turėjau vienkartinių rankšluosčių, kur naudoja kirpyklose. Apsiprausus jais nusišluostyti. Jei dar kas domina parašykit asmeniškai 😊
Augustė2022 parašė:
Pritariu dėl rūbelių. Įsidėjusi buvau 5 komplektukus, tai jau kitą dieną prašiau vyro, kad atvežtų, nes tai atpylė, tai keičiant pampį pasisiojo (berniukas pas mane…
Kur pirkot vienkartinius ranksluoscius?
Eiva2 parašė:
Kur pirkot vienkartinius ranksluoscius?
As pirkau is vitrinapro man atrodo. Dar ir dabar namie turiu, tai dulkėms valyti puikiai tinka 😁😁
Eiva2 parašė:
Monika Stasiūnaitė yra mano nėštumą prižiūrinti gydytoja - tai tikrai nuostabi moteris! Visad atsako į visus klausimus, galiu parašyt žinutę su iškilusiais klausimais visad valandos bėgyje atsako ir na taip ne paviršutiniškai, o nuoširdžiai.
Pas Balčiūnienę buvau tik vieną kartą, man ji tokia rimta profesionalė pasirodė, atvykstanti laiku, mėgstanti konkretumą, nesisackinanti, tačiau galinti ir grubiau pasakyti vieną kitą žodį. 🫣
Abi gydytojos man patiko svarbiausia gerai leliuką apžiūri. 🤗
Giliux parašė:
Monika Stasiūnaitė yra mano nėštumą prižiūrinti gydytoja - tai tikrai nuostabi moteris! Visad atsako į visus klausimus, galiu parašyt žinutę su iškilusiais klausima…
Toks jausmas, kad apie mane parašėt, nes mano stebuklą irgi Stasiūnaitė prižiūrėjo, o pas Balčiūnienę 12 sav. echo. buvau, tai žodis į žodį tą patį galiu pasakyt apie abi gydytojas
beje, kai pagimdžiau, Stasiūnaitė net užėjo pas mane į palatą, po poros dienų, pasiteiraut, kaip laikausi po gimdymo ♥️
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai