L.sima parašė:
Nes papildomai pakomentavo daktare man, kad Padidėję NK ląstelių kiekiai nėra įtraukti į Lietuvoje galiojančias PSDF kompensuojamas IVIG indikacijas. Ir su rekomend…
Aš būtent taip pat skaitinėjausi, kokiais atvejais yra skiriama kompensacija, tik todėl iškart ir pradėjau stebėtis, kaip taip pasisekė, kad išrašė kompensuojamą, todėl iškart klausiau koks ligos kodas ir pnš
L.sima parašė:
Ir iškart apsidraudžiu ir pasakau, kad nepuolu nieko ir pan. Tiesiog aiškinuosi situaciją. Nes nemažai kam aktualu manau tai.
Tai super aktualu, kai reikia tokio vaisto, o tokiomis sumomis kainuoja..
Jau nekalbu, kad kur dar kiti vaistai...
Indriukas777 parašė:
Aš viską parašiau ką dariau 🤷♀️ o pas mane visos ir akcentavosi į aukštus nk, nes anksčiau pati pastodavau, o dabar jau negaliu. Daug tyrimų darė, tai rado tik auk…
Aišku, na mano atveju taip pat nustatyta AFS, tai po Kryžauskaitės tiesiog paskirta standartinė skystinančių dozė (2500TV Zybor) planuojant ir nėštumo metu (ir man jis dabar kompensuojamas), taip pat + asprinas. O kaip ir minėjau, iš imunologo kai buvau, ir buvo 17% NK, rekomendacijos iš jos pusės tik dėl skystinančių ir daugiau nieko
tai sakykit, jau jūs pirkote? ir jau gavote tą IgG? ar dar tik, kad turit receptą?
nes man čia atrodo Jums visa ši situacija, kai kokioj loterijoje pasisekė, kurioje visos norėtų laimėti ir dalyvauti, kad gaut su receptu tą vaistą