Erika0127 parašė:
Sveikos mamytes,jungiuosiu irgi prie jusu.Musu krikstynos rugsejo 27.
Nu va prisijunge ir rugseji krikstijami. Musu rugsejo 20
Erika0127 parašė:
Sveikos mamytes,jungiuosiu irgi prie jusu.Musu krikstynos rugsejo 27.
Lotus parašė:
Nenorejau krikstyti vasara kai karsta,nes vaikui sunku bunu.Pirmaja krikstyjau rugpjucio 15 tai labai karsta diena pakliuvo,tai irzli buvo.tai si akrt pasirinkom rugsejo gala ir bus dvi progos.Krikstynos ir 5 metu vedybine sukaktis.
Andrėjauskė parašė:
Gavau katik suneliui rubeliusjie fantastiski, negaliu atsidziaugt
![]()
![]()
Is kur???
nerilyte parašė:
Is kur???![]()
Sakiausi is Elfai, fb
tikrai nenusivyliau
jaunabusimamamyte parašė:
sveikos mamytes...zinoma turbut as jau kelesdesimtoji kuri to paties klausiu bet gal atsiras galinciu padeti...gal kas zinote kur nebrangiai kaune padaryti pakvieti…
Parašyk man į až, turiu rekomenduoti super kėdžių užvalkalus
Erika0127 parašė:
Nenorejau krikstyti vasara kai karsta,nes vaikui sunku bunu.Pirmaja krikstyjau rugpjucio 15 tai labai karsta diena pakliuvo,tai irzli buvo.tai si akrt pasirinkom r…
Pas mus 19 gimtadienis 20 krikstynos, ne lt gyvenam mociute darbinio amziaus tai neturi galimybes I visas sventes priskraidyt, bet svenciu nejungsiu penktadieni gimtadieni vaikai sves jau kaip ir suplanavus viska mintyse, sestadieni krikstynos tik jau man teks pavargt nes ryte vienai sventei puost namus vakare kitai, o kur dar maista paruost nes namie svesim, bet kaip nors tikiuosi bus padejeju
nusipirkau snd suknele krikstynom, buvau is kinu uzsakius snd parejo tai skuduras grindim plaut
Sveikutės
na ką darbuojuosi toliau ir vis užsuku pas jus paskaitinėti, gal dar kokią idėją pasivogsiu
Dukrytės suknelė jau baigta, bet neriu dar ir megztuką, nes galvoju rugpjūčio 23 vakare jau gali būti vėsoka...
Lotus parašė:
Pas mus 19 gimtadienis 20 krikstynos, ne lt gyvenam mociute darbinio amziaus tai neturi galimybes I visas sventes priskraidyt, bet svenciu nejungsiu penktadieni gim…
aš irgi gavau iš aliexpress suknikę... bet labai nepatiko... nors kas matė, sakė labai liux, bet ne man... tikėjausi gauti normalaus ilgio, bet vos šikną dengia. Įtariu, kad įdėjo daug trumpesnę, nei aš norėjau, nors ir tokio pat modelio ir spalvos. Beto įdėjo "dovanų" šalį visai ne į temą.... Bet jau radau kitą švelnios smėlinės spalvytės su gipiuru ir iki kelių.
wendigute-Rasa parašė:
Sveikutėsna ką darbuojuosi toliau ir vis užsuku pas jus paskaitinėti, gal dar kokią idėją pasivogsiu
Dukrytės suknelė jau baigta, bet neriu dar ir megztuką,…
As gal blogai issireiskiau suknele tragiska, ejau I miesta kita pirkt. Tos is kinieciu net trusai prasisviecia per trumpa nors pagal ismatavimus turejo but iki kelieniu
lambada parašė:
o kaip idomu, parodykit tas suknytes kur is kinieciu pirkot![]()
As veliau nufotkinsiu
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai