Žiogas parašė:
Kaip jus laikotės?🙏
Gerai, viskas pakolkas neblogai 😉 krutine skauda 🙂 gulineju stengiuosi daug labai nevaiksciot 🤣 dziaugiuosi, kad dar nepykina 🤣 ryt pasidarysiu hcg 🤗 o kaip jus laikotes?
Žiogas parašė:
Kaip jus laikotės?🙏
Gerai, viskas pakolkas neblogai 😉 krutine skauda 🙂 gulineju stengiuosi daug labai nevaiksciot 🤣 dziaugiuosi, kad dar nepykina 🤣 ryt pasidarysiu hcg 🤗 o kaip jus laikotes?
EmaEg parašė:
Gerai, viskas pakolkas neblogai 😉 krutine skauda 🙂 gulineju stengiuosi daug labai nevaiksciot 🤣 dziaugiuosi, kad dar nepykina 🤣 ryt pasidarysiu hcg 🤗 o kaip jus la…
Kaip jus?
EmaEg parašė:
Gerai, viskas pakolkas neblogai 😉 krutine skauda 🙂 gulineju stengiuosi daug labai nevaiksciot 🤣 dziaugiuosi, kad dar nepykina 🤣 ryt pasidarysiu hcg 🤗 o kaip jus la…
Pykina vemiu ...atrodo nieko negaliu daryti
Žiogas parašė:
Pykina vemiu ...atrodo nieko negaliu daryti
O vargeli 🥺 as dar dziaugiuosi, kad manes nepykina, nors mano mama kai laukesi manes ir brolio sake ji per visa nestuma neveme, tai gal ir manes nepykins 😕 kiek laiko nestumas turetu buti jums?
Paslapčiukas parašė:
Sveikos, šiandiena 10 d. po Ovitrelle suleidimo, testes baltutėlis, vaistų nerasta 🙂
Dar islaukit kokias tris dieneles ir galesit gadinti testukus 🤗
EmaEg parašė:
Dar islaukit kokias tris dieneles ir galesit gadinti testukus 🤗
Aš tik pasitikrinau ar vaistų dar yra, norėjosi įsitikinti. Mm 10 d numatomos, pagal gydytojos rekomendacija darysiu sausio 8 d., o tada ir paaiškės ar teigiamas ar ne.
Paslapčiukas parašė:
Aš tik pasitikrinau ar vaistų dar yra, norėjosi įsitikinti. Mm 10 d numatomos, pagal gydytojos rekomendacija darysiu sausio 8 d., o tada ir paaiškės ar teigiamas ar…
Aaaa supratau 🤩 as lygiai taip apt tikrinausi 🤗
EmaEg parašė:
Aaaa supratau 🤩 as lygiai taip apt tikrinausi 🤗
Kažkaip vis paskaitydavau, kad merginos pasitikrina, tai galvoju, kažin kaip mano organizmas laiko...
Jau laukiu tos dienos, kada pasidarysiu testą ir bus aišku kas kaip ir ką toliau daryt reiks.. 🙂
Paslapčiukas parašė:
Kažkaip vis paskaitydavau, kad merginos pasitikrina, tai galvoju, kažin kaip mano organizmas laiko...
Laikysiu kumscius uz jus 🤗 lauksim ziniu geru. 😉
105 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai