deite parašė:
Ginekologe turi nukreipti pas genetikus
Gal žinote kiek persileidimų turi būti, kad siųstu pas genetikus?
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįdeite parašė:
Ginekologe turi nukreipti pas genetikus
VSJo parašė:
Lyg ir 2.
deite parašė:
Lyg ir 2.
Ačiū 🌸
Sveikos.
Mano istorija, turbūt, niekuo neišsiskiria iš Jūsų. 5sav +3d nuėjau pas ginekologą, kadangi labai skaudėjo nugarą, ko su pirmu nėštumu tikrai nejutau. Kadangi, pirmasis nėštumas buvo labai sunkus, reagavau į viską jautriau. Nuėjau, įtarė pūslinė išvisą, pasakė ateiti po savaitės. Kadangi buvo sunku tiek laukti ieškojau kitos gyd, vakar nuėjau, pūslinę išvisą tik įtarė, išrašė pasidaryti tyrimus ir pasakė, kad nėštumas nėra normalus, pats gemalas netaisyklingos formos ir viskas eina jau žemyn. Vakar pradėjau kraujuoti su pilvo, nugaros maudimais. Šiandien man jau skauda pilvo apačią, nugarą. Kraujas tikrai intensyviau bėga negu per mm.. Neskubu į priimamąjį, nes nenoriu, kad paguldytų.. normalu čia ar vis gi reikia į priimamąjį? 😞
Rainienė parašė:
Sveikos.
Mano istorija, turbūt, niekuo neišsiskiria iš Jūsų. 5sav +3d nuėjau pas ginekologą…
Visų pirma labai jus užjaučiu
greičiausiai vyksta persileidimas, aš manyčiau kolkas neskubėkit į priimamą, važiuokit jei komplikuosis situacija, labai stipriai kraujuosit, ar skausmas bus stiprus. Aš pirmąjį nėštumą, kai prasidėjo persileidimas, kviečiausi GP, nes kraujavimas buvo toks stiprus, kad niekaip sustabdyt negalėjau, tekėjo tiesiog per kojas... Bet buvo man tada jau 11sav. Laikykitės, stiprybės ❤️
dominykamac parašė:
Visų pirma labai jus užjaučiugreičiausiai vyksta persileidimas, aš manyčiau kolkas neskubėkit į priimamą, važiuokit jei komplikuosis situacija, labai stipriai k…
Kol nejudu man tokiais pliūpsniais bėga, vaikstant jaučiu kaip bėga. Nėra, kad jau tekėtų per kojas, bet paketą keičiu kas dvi kokias valandas 😔 supratau, tada laukiu dar. Kiek laiko truko Jums? 😞
Rainienė parašė:
Kol nejudu man tokiais pliūpsniais bėga, vaikstant jaučiu kaip bėga. Nėra, kad jau tekėtų per kojas, bet paketą keičiu kas dvi kokias valandas 😔 supratau, tada lauk…
Na man gan ilgai, ta stiprų kraujavimą sustabdė tik abrazija, po abrazijos dar geras 2 savaites kraujavau... Jei kas 2 valandas keičiat paketą tai galbūt apseisit be ligoninės, manau, nes man buvo kaip atsuktas kranas, ten tikrai situacija buvo nekontroliuojama. Stebėkit savijautą, gerkit pakankamai skysčių, valgykit, jei matysit, kad silpna ar kažkas ne taip, vykit į priimamąjį, kad būtų ramiau. Tikiuosi lengvai viskas praeis
dominykamac parašė:
Na man gan ilgai, ta stiprų kraujavimą sustabdė tik abrazija, po abrazijos dar geras 2 savaites kraujavau... Jei kas 2 valandas keičiat paketą tai galbūt apseisit b…
Ačiū. Stengiuosi.. Kad ir kaip sunku, stengiuosi negalvoti apie tai.. 😔
Rainienė parašė:
Ačiū. Stengiuosi.. Kad ir kaip sunku, stengiuosi negalvoti apie tai.. 😔
Natūralu, kad sunku, kad ir ankstyvas, bet visad su didele viltim laukiam nuo pirmų dienų to stebukliuko. Jei norėsit su kažkuo pasikalbėt, galėsit man privačiai dar parašyt
na bet tikiu, kad dabar viskas sklandžiai pasibaigs ir kai būsit vėl pasiruošusi, žirniukas pas jus tikrai sugrįš 🥰
Sveikos, merginos. Man jau 10sav ir vakar pradejau kraujuoti nestipriai. Gyvenu ne Lietuvoje. Nuvykau i priimamaji. Tai tik pamaige pilva ir viskas. Sako per mazai laiko, kad siusti ginekoliginei apziurai (naturali atranka). Tai taip ir laukiu kas bus toliau.. kraujavimas negauseja, viskas taip pat kaip vakar. Bet taip skaudu...
O jei nestumas ne vietoj arba nesivystantis? Bandysiu ryt skambint seimos gyd, klausiu ka daryt..
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai