Ievukas 111 parašė:
Man irgi skaudėjo ir gan ilgai.
bet viskas buvo issivale? ar cia del to kad kazkas dar like buvo?
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįIevukas 111 parašė:
Man irgi skaudėjo ir gan ilgai.
....Mamytė.... parašė:
Buvo likę truputį bet per kitas mėnesinės pilnai išsivalė natūraliai. Nenorėjau ambrazijos sutarem su gydytoja kad palauksim mėnesinių ir ačiū Dievui išsivalė.
Ievukas 111 parašė:
Buvo likę truputį bet per kitas mėnesinės pilnai išsivalė natūraliai. Nenorėjau ambrazijos sutarem su gydytoja kad palauksim mėnesinių ir ačiū Dievui išsivalė.…
o per kiek dienu atejo pirmos? skaiciuojant nuo persileidimo dienos
....Mamytė.... parašė:
3 savaites tepliojo tada 10 dienų ramiu ir atėjo mēnesinės
....Mamytė.... parašė:
Man menesines nuo paskutinis isivalimo dienos po 30 dienu tik
Twee parašė:
Na ka merginos, prisidedu ir as, vakar pradejo pilva skaudet ir kraujingos isskyros buvo, siandien nustate nebesivystanti 6+1, dabar jau pilva skauda stiprokai ir p…
Man per 5 dienAs issivale
linkiu ir jums kad greit ir viskAs gerai butu
Sveikos, pastaruoju metu labai pasikeite nestumo pozymiai, maniau gal normalu, kad nuo 9-10 sav turiu daug energijos tik galva paskauda, taciau prisiskaicius kitu blogu istoriju, dabar as labai issigandau, nes siryt atsikelus pajutau, kad krutine nebera jautri, nejauciu nuovargio ir tt... as apkristai iki siol kzkokiu labai pozymiu neturejau, nepykino nei karto, o tas didelis nuovargis ir krutines jautrumas buvo mano vieninteliai pozymiai... jokio kraujavimo ar tepliojimo nera, taciau labai bijau, kad kas negerai... dabar yra 10+3.. gal kuri turejot panasios patirties? ar dar gali buti viskas gerai?
eva109 parašė:
Sveikos, pastaruoju metu labai pasikeite nestumo pozymiai, maniau gal normalu, kad nuo 9-10 sav turiu daug energijos tik galva paskauda, taciau prisiskaicius kitu b…
Labas rytas. Mano pirmi du nestumai buvo be jokiu pozymiu, tai gal galeciau pasakyt, kad kuo maziau galvoji ir bijai, tuo geriau gaunasi. Treciasis, kurio netekom buvo OI!!! Vemiau, pykino, krutine dege.
Kadangi esat nestuke, nei sekundei nedvejociau ir vaziuociau, kad paziuretu echo! Jums negalima isileist blogu minciu! Turit but rami, o tam reikia mediku apziuros. Skambinkit ginei, turi priimti. Mane priimdavo ekstra kai pasakydavau, kad maudzia pilvo apacia ir bijau. Taip galesit ramiai sau augint pilvuko gyventoja ir neprisigalvot juodu minciu!!!! Sekmes jums. Labai linkiu, kad jusu nuogastavimai nepasitvirtintu!!! ❤️🙏
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai