Emilija parašė:
kiek mokejot kaip internetu ir is kur pirkot?jei nepastosiu gal priprasysiu ir antra kursa sugerti, nes raso kad 2-3menesius butu gerai pagert
![]()
už 60 kapsulių 206lt
Emilija parašė:
kiek mokejot kaip internetu ir is kur pirkot?jei nepastosiu gal priprasysiu ir antra kursa sugerti, nes raso kad 2-3menesius butu gerai pagert
![]()
už 60 kapsulių 206lt
Tuske9 parašė:
aš tik galvojau juos įsigyti... reikia ir man užsisakyti.... dar niekad gyvenime nebūsiu tiek vitaminų gerus![]()
nu zinok ir as, o jei ir ka ferdavau tai pamirsdavau kokias 3 dienas po to kai prisimenu vel isgeriu :Do db kazkodel neina pamirsti
atsikeliu ir sakau nu va pav :Dgysiu ir vitaminai eis i darba
kazkaip keista kad nepamirstu
skaistut parašė:
na va o as ov testu nenaudoju kolkas bandau be jukb perdaugiausiai neseku si menesi tik bkt matuoju
![]()
aš antrą mėn viską seku ir šis mėnuo kažkoks labai jau keistas
Emilija parašė:
nu zinok ir as, o jei ir ka ferdavau tai pamirsdavau kokias 3 dienas po to kai prisimenu vel isgeriu :Do db kazkodel neina pamirsti![]()
![]()
atsikeliu ir sakau nu va pav :Dgysiu ir vitaminai eis i darba
![]()
kazkaip keista kad nepamirstu
![]()
aš ir šiuo klausimu savim didžiuojuosi, nes anksčiau kartą į savaitę jei išgerdavau, tai budavo didelis pasiekimas
Tuske9 parašė:
už 60 kapsulių 206lt![]()
tai brangiai radot, gintarines vaistines saite kazkur 176 lyg kainuoja
nes vyras kazkaip neuzsake is interneto o nuejus i vaistine uzsake tai, dar vaistininke padare nuolaida tai sumokejo 189Lt brangiau truputi
Tuske9 parašė:
lauksim darbo vaisių![]()
![]()
as ir tikiuosi ju sulaukti ir jum linkiu
Tuske9 parašė:
aš ir šiuo klausimu savim didžiuojuosi, nes anksčiau kartą į savaitę jei išgerdavau, tai budavo didelis pasiekimas![]()
nu va pamatysi sitie vitaminai kazkaip nepasimirsta
Sveikos mergaites. Kazkaip man si menesi labai irgi keistai su ta ovuliacija. Pirmiausia, tai per apsilankyma pas ginekologa(tai buvo kaip tik tiketinu ov laikotarpiu)sis pareiske, kad nemato kad butu ov, tipo yra folikulas bet nepanasus i ovuliacini. tada pasimetus nusprendziau nusipirkti OT - ir jie dvi dienas buvo teigiami
Na jau pagalvojau kad OV vyksta, o gyd. nieko nesupranta
, bet vis rytais matuodavau BT - nekyla. Tik keliom padalom. nuo 36.6 iki 36.8. Na ir si ryta pagaliau pakilo iki 37.0
tai manau, kad OV ivyko, nors jau buvau pagalvojus , kad tos OV visai pas mane si menesi nebuvo ir nebus. Dabar belieka laukti rezultatu men. gale
skaistut parašė:
as ir tikiuosi ju sulaukti ir jum linkiu![]()
sulauksim manau visos tik reikia kantrybes
kuri atrodo kai kuriom dienom jau senka
Tuske9 parašė:
aš antrą mėn viską seku ir šis mėnuo kažkoks labai jau keistas![]()
kada tau turetu mmmm prasideti?
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai