rutis82 parašė:
su mielu noru pasidaryciau bet zadejau su brangiausiu daryti tai nenoriu be jo sorriukas mergytes teks palaukti vakaro![]()
Nu ka jau su tavim padarysi
lauksim tada vakaro
rutis82 parašė:
su mielu noru pasidaryciau bet zadejau su brangiausiu daryti tai nenoriu be jo sorriukas mergytes teks palaukti vakaro![]()
Nu ka jau su tavim padarysi
lauksim tada vakaro
LinuteA parašė:
As tai cia viena dirbutai man gerai, zmoniu nera beveik, tai va eisim l lauka pasedesim, baltas kojas pasvilinsim
nesunlkus darbas, tik uzknisa sedet nuo 10 iki 22..
![]()
tai kur cia taip galima iseiti kojas padeginti ?
pas mane ofise tai belekaip salta, sedziu su zieminiu megztiniu apsiklojus
as daznai irgi viena sedziu, tik siandien cia kazko tie mano kolegos trinasi aplink, bet ilgai nebus, isvaziuos savais reikalais, o tada as sau direktore
Ruti, jau uzsiaugino kantrybe, bando ir mus kantriom padaryt
ludicra parašė:
tai kur cia taip galima iseiti kojas padeginti ?pas mane ofise tai belekaip salta, sedziu su zieminiu megztiniu apsiklojus
as daznai irgi viena sedziu, tik siandien cia kazko tie mano kolegos trinasi aplink, bet ilgai nebus, isvaziuos savais reikalais, o tada as sau direktore
![]()
![]()
I lauka
pas mus cia nelabai kontroliuojama, tai galim daryt ka norim
LinuteA parašė:
I laukapas mus cia nelabai kontroliuojama, tai galim daryt ka norim
![]()
eina sau kaip tau fainai
as irgi ne per seniausiai dirbau bizuterijoj, tai atsibodo tas grafikas nuo 9 iki 9, isejau, pailsejau ir dabar dirbu nuo 8 iki 5, o ir vyras taip pat dirba, tai vakare dar oho kiek galima nuveikti
klausyk, man reikia laikroduko grazaus, su nuolaidele gal padarytum
jei ne kokie super brangus
ludicra parašė:
tai kur cia taip galima iseiti kojas padeginti ?pas mane ofise tai belekaip salta, sedziu su zieminiu megztiniu apsiklojus
![]()
![]()
Jo, pas Ruti gelezine kantrybe as jauciu buciau nakti vaistines ieskojusi
as pati baisiai nekantri, negaliu ramiai isbut nezinomybeje, tada niekaip nesusikoncentruoju i kazka kita, vien apie tai galvoju
manau mano visos algos bus isleidziamos ant OT ir NT
Edituke22 parašė:
ir visdar neigiamas erikucia?![]()
Vis dar vaiduokliauja...
zinot as jau tiek isleidau pinigu ir kiek as ju prisidariau tai kai pasisakiau kad nebedarysiu iki sestadienio bandau laikytis ir jau vakar paluzau bet vaistine uzdaryta tai turbut zianklas palaukti
Erikucia vaiduokliukas reiskias esi jau ne viena jau gali nustoti juos daryti
uzsirasyk pas daktare
rutis82 parašė:
zinot as jau tiek isleidau pinigu ir kiek as ju prisidariau tai kai pasisakiau kad nebedarysiu iki sestadienio bandau laikytis ir jau vakar paluzau bet vaistine uzdaryta tai turbut zianklas palaukti![]()
Erikucia vaiduokliukas reiskias esi jau ne viena jau gali nustoti juos darytiuzsirasyk pas daktare
![]()
Jo tik kad pas daktare rugpjucio menesi galiu patekt.eiles didziules.
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai