BigBang parašė:
Labas vakaras![]()
As irgi su problemom, taip, kad tu nesijaudink! Tu ne viena
BigBang parašė:
Labas vakaras![]()
As irgi su problemom, taip, kad tu nesijaudink! Tu ne viena
Grazinau parašė:
As irgi su problemom, taip, kad tu nesijaudink! Tu ne viena![]()
Kas pas tave per bėdos?
BigBang parašė:
Kas pas tave per bėdos?![]()
Po negimdinio tik vienas kiausintakis! Ir tas neaisku kokios bukles- laukiu tyrimo kiausintakiu pratekamumo
sansai pastot 50 ant 50
BigBang parašė:
Labas vakaras![]()
O jums reguliarios menesines buna, kiek viena menesi?
Souri parašė:
O jums reguliarios menesines buna, kiek viena menesi?![]()
Man ne kiekvieną net mėnesį būna
dabar veluoja jau gerą mėnesį,laukiu. Beje NT dariau - neigiamas. Tiesiog taip būna kartais net ir porą mėn nebūna mmm
Grazinau parašė:
Po negimdinio tik vienas kiausintakis! Ir tas neaisku kokios bukles- laukiu tyrimo kiausintakiu pratekamumosansai pastot 50 ant 50
![]()
Aš nesityriau šito,manau su laiku teks ir tai išsitirti. Dabar pradėjau nuo šiandien BT tikrint,laukiu mmm ir pabandysiu O pagaudyt
BigBang parašė:
Man ne kiekvieną net mėnesį būnadabar veluoja jau gerą mėnesį,laukiu. Beje NT dariau - neigiamas. Tiesiog taip būna kartais net ir porą mėn nebūna mmm :(……
Sveika prisijungus
tik neissigask diagnozes, turiu keleta pavyzdziu draugiu kurios su PKS pastojo ir gan greitai. Svarbiausia planuojant butu svori sumazinti, jei yra problemu, tada myliukus daznai daryti ir manau BT matuoti tau i nauda butu, gal dar ir ovuliacijos testu.. Nes jei ciklas po 60 dienu galit ir praleisti netycia tas vaisingas dienas.
Dar rekomenduociau INOFOLIC miltelius jei yra galimybe isigyti, girdejau labai gerus atsiliepimus is merginu su PKS kad paskatina ovuliacija! Sekmes! ;)
Uogyte87 parašė:
Sveika prisijungustik neissigask diagnozes, turiu keleta pavyzdziu draugiu kurios su PKS pastojo ir gan greitai. Svarbiausia planuojant butu svori sumazinti, je…
Ačiū labai už palaikymą
BT kaip ir minėjau šiandien pradėjau matuot,bet matuoju labai anksti - 5ryto,kitaip man dėl darbo pamainų neišeina. OT turiu 50 nusipirkus,laukiu mmm, svorį metu po truputį,tikiuosi padės.
Kas čia per milteliai reikia eit pasiskaityt
Grazinau parašė:
As jau nusipirkau testa kitai savaitei![]()
NT?
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai