Jauna0mama parašė:
28d. šiandien 8d.
Tada atsakymas ne
Jauna0mama parašė:
28d. šiandien 8d.
Tada atsakymas ne
Amėja parašė:
Merginos, sakykite, jei mm 4tą dieną jos lyg ir baigėsi, įklotai švarūs, tačiau 5-6 dienomis su išskyromis vos matosi kraujas, gal net labiau sakyčiau rausvos spalv…
Koks skirtumas kiek jos trunka
Vistiek svarbiausia pirma mmm diena, ov diena, dar kokia 7dpo. O kiek laiko kiek laiko mmm jokio skirtumo.
Sveikos
turbūt yra kas pamena mano NT vaiduokli ir pati jauciau, kad buvo uzkibes, bet pabego dar neatejus mmm dienai, todėl ir mm atejo 4d anksciau.. Sakykit, ar tokiu atveju si menesi vyksta normalus cikslas su OV, ar susireguliuos tik po kitu mm? Nes mm praėję, dabar pagal kalendoriu yra vaisingos dienos, bet pries OV visada krutine padidedavo, o dabar visiskai nieko nejauciu, tik tempima pilvo apacioj, net ir išskyrų maziau nri anksciau..
Alatėja. parašė:
Sveikosturbūt yra kas pamena mano NT vaiduokli ir pati jauciau, kad buvo uzkibes, bet pabego dar neatejus mmm dienai, todėl ir mm atejo 4d anksciau.. Sakykit, a…
Na mano praeita menesi irgi pabego žirniukas, mm velavo tik viena diena🙂
Po mm žaidziau su ov testais, ir vat ši menesi vel pavyko🙂
Alatėja. parašė:
Sveikosturbūt yra kas pamena mano NT vaiduokli ir pati jauciau, kad buvo uzkibes, bet pabego dar neatejus mmm dienai, todėl ir mm atejo 4d anksciau.. Sakykit, a…
Jei įvyko persileidimas ar buvote pas daktare? Nes persileidimas gali įvykti ne tik dėl natūralios gamtos bet ir dėl daug daug priežasčių (infekcija, lyt plint ligos, nepakankamas PRG ir pan) Būtina jei įvyko persileidimas ir prieš nebuvote normaliai išsitirti, apsilankyt pas ginekologe..
Zaza2 parašė:
Jei įvyko persileidimas ar buvote pas daktare? Nes persileidimas gali įvykti ne tik dėl natūralios gamtos bet ir dėl daug daug priežasčių (infekcija, lyt plint ligo…
As nesu tikra 100 proc ar buvo uzkibes.. Bet, tiksliai nepamenu, lyg 10DPO, rode vaiduokliuka, kita diena atejo mmm, nors turejo ateiti po 4 dienu.. Uzsirasiusi esu pas gine, tik kol laukiu eiles, cia paklausti bandau, nes su vyru is naujo bandome si cikla, tik kazkodel jokiu OV pozymiu nejauciu
Alatėja. parašė:
As nesu tikra 100 proc ar buvo uzkibes.. Bet, tiksliai nepamenu, lyg 10DPO, rode vaiduokliuka, kita diena atejo mmm, nors turejo ateiti po 4 dienu.. Uzsirasiusi esu…
Na jo gal rode vaiduokliuka koks melagis testas.. irgi visko buna. Bet pastebėjau tiesiog kad dažnai kurioms pabėga zirniukas kita men ar pn vėl planuoja.. na aišku gal jos viską issityrusios ir zirniukas savaime pabėga..
linkiu Jums kad kuo greiciau uzkibtu ir nepaleistu Jūsų!;)
Eleeja parašė:
Po nesėkmingo nėštumo vėl stoju į planuojančiųjų gretas. Noriu įsigyti ne folio rūgšties, o folatą. Kaip suprantu lt juo neprekiaujama. Ar galite pasidalinti patirt…
Aš siunčiuosi iš life extention. Iš jų kelis esu bandžius. Kitos perka iš iherb.com
Lifeextention man patinka, kad atsiunčia per 2-3 darbo dienas per kurjerį
Saulės pūkas parašė:
Aš siunčiuosi iš life extention. Iš jų kelis esu bandžius. Kitos perka iš iherb.com
Aš norėjau užpildyti o man visa laiko rašo kad blogai adresą parašiau.. O kaip reike..
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai