agnieta.m parašė:
zinau as ta pati sakiaumoki uz tai,kad neduotu est??♀️?
tai vyro reik paprašyt kad neduotų ėst ir vsio
Policistinių kiaušidžių sindromas (PKS) yra įgimtas hormoninis sutrikimas, siejamas su hormonų disbalansu bei jo nulemtais ovuliacijos sutrikimais. Skaityti
visą straipsnįagnieta.m parašė:
zinau as ta pati sakiaumoki uz tai,kad neduotu est??♀️?
tai vyro reik paprašyt kad neduotų ėst ir vsio
-burbė- parašė:
tai vyro reik paprašyt kad neduotų ėst ir vsio![]()
jaja,sansu namie taip ishsilaikyt su vyru nulis..
Medical parašė:
Sveikos, ginekologė sakė, jog turiu PKS, įgimtą. Su skydliaukės hormonais viskas gerai, ciklas reguliarus, visuomet esu laibi, kūda, tad su svoriu problemos taip pa…
O kas jums parode pks?
melisa321 parašė:
O kas jums parode pks?![]()
Daug mažų foliukų "karoliukų", kitaip.
Medical parašė:
Daug mažų foliukų "karoliukų", kitaip.
O su hormonu tyrimais viskas gerai buvo?;)
melisa321 parašė:
O su hormonu tyrimais viskas gerai buvo?;)
Taip, viskas savose vietose. Net vyriškas hormonas 1,3 lyg buvo.
Laba diena, mielosios,
Istorija mano paprasta. Nusprendžiau bandyti pastoti. Pradėjau planuoti, gerti folio rūgštį, apsilankyti pas daktarus. Šiandien lankiausi pas ginekologę apžiūrai. Ir ką gi... ogi turiu policistines kiaušides. Kai išgirdau, tai net silpna pasidarė... niekad neturėjau ir nejaučiau jokių būdingų simptomų... mėnesinėm sergu regurialiai, na būna diena ten, diena šen, bet manau taip būna daugeliui... ginekologė sakė, kad nėra ko jaudintis, tiesiog bandyti ir bandyti, ir turi pavykt. Jau prisiskaičiau visokio šlamšto, kuris moterims užfiksuoja "psichologinį nevaisingumą"... norėčiau išgirsti tas, kurios pastojo su policistinėm kiaušidėm ir kaip sklandžiai sekėsi gaudyti gandriuką, kaip pats nėštumas...?
Prieš kokius 7 metus buvo diagnozuotas PKS. Gydytoja prigasdino, kad galiu buti nevaisinga, o jeigu pastosiu tai tik vaistu pagalba. Tik mano ciklas buvo labai nereguliarus, todel kai bandziau pastoti vis nenutaikydavau vaisingu dienu, bet ovuliacijos testo deka pavyko pastoti is karto. Nestumas buvo labai lengvas, o dabar jau laukiuosi antro vaikelio (netyciukas). Sekmes! Viskas bus gerai
arviktorija parašė:
Laba diena, mielosios,
Istorija mano paprasta. Nusprendžiau bandyti pastoti. Pradėjau planuoti, gerti fol…
O iš ko jums nusprendė, jog kiaušidės policistinės? Mano ginė po abrazijos apžiūrėjusi pamatė, jog kiaušidės lyg policistinės (matėsi karoliukai), sakė, galbūt sunkiaii pavyko prieš tai pastoti, nes ne visad vykdavo ovuliacijos. Išrašė kito ciklo pradžioje išsitirti lytinius hormonus, kurių santykis ir patvirtintų, ar pks ar ne. Ir ką, nesulaukiau sekančio ciklo, testukas rodė II
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai