ainidija parašė:
prisidedu,aciu uz pakvietima![]()
Smagu, kad prisijungėt. Kaip didžioji mergytė į sesytę reaguoja, kada Ainutės gimtadienis? Įrašysiu į pirmą puslapiuką.
ainidija parašė:
prisidedu,aciu uz pakvietima![]()
Smagu, kad prisijungėt. Kaip didžioji mergytė į sesytę reaguoja, kada Ainutės gimtadienis? Įrašysiu į pirmą puslapiuką.
Sesyte dziaugiasi,mat ispildem jos svajone,ji jau senai to norejo
tik vat jauciasi,kad vaikui demesio truksta,tai stengiames paiskint,kad sesyte mazyte reikia ja rupintis,tai atrodo supranta,tik labai jau jautri paskutinem savaitem yra pasidariusi.Jos gimtadienis sausio 31d.vandenis
ainidija parašė:
Sesyte dziaugiasi,mat ispildem jos svajone,ji jau senai to norejotik vat jauciasi,kad vaikui demesio truksta,tai stengiames paiskint,kad sesyte mazyte reikia ja rupintis,tai atrodo supranta,tik labai jau jautri paskutinem savaitem yra pasidariusi.Jos gimtadienis sausio 31d.vandenis
Na reikia vaikui laiko, kad priprastų, juk nepagalvojo, kad bus leliukas mažas, kad verks.
ainidija parašė:
tai taip,liudna dar,kad nepazaisi,tai jau laukia,kada paugs siek tiek,kad jau i zaisliukus prades reaguoti,nes i vis nesa visokius zaislus,o mazylei ne motais![]()
Didžiajai pasiūlykit su lėlyte pažaist kaip su leliuku, mergytėms tas labai patinka.
ainidija parašė:
na jai jau ne tas galvoj,nebeidomu,mes jau knygas skaitom ir pratybas sprendziam.Tai jei sesyte nezaidzia,tai pasiima knyga ir skaito jai pasakas,ar lopsines dainuoja.O kaip jusu dukryte i broli reagavo?
Labai gerai. Kai jau sužinojom, kad bus leliukas, pasakojau, kad pas mane pilvely gyvena, kad bus mažiukas, naktį verks, nieko nemokės daryt, kad iš pradžių tik valgys ir miegos. O dabar abu gražiai žaidžia
Labas mamytes, jungiuosi ir as prie jusu
Mano mergyte gimusi rugpjucio 2d.
Matau, kad apie mazesnius vaikucius kalbat . turiu nuomone ir as.
kai gime mazoji, vyresnele buvo 2.5m. Mes sutarem puikiai... Viska man padedavo daryti.
Skaiciau mamytes aiskinima, kad mazyte sesyte reikia rupintis, as kategoriskai PRIES tokios nuomones... BET CIA TIK MANO NUOMONE.
visada aiskinu, kad nesvarbu didele ar maza-abi esat mano mylimiausi zmoguciai, be kuriu man labai liudna.
Dabar laukiames trecio leliuko. Mazoji labai laukia... Zino, kad reikes padeti mamytei.zino, kad del to jos nemylesiumaziau.ir pasakas skaitysiu taip pat.tik nebe dviems,o trims vaikuciams. ir tt ir tt
esu karta gavusi klausima is didziodioz mergaites..
mamyte, kaip tau iseina mus abi myleti, nes darzelio drauge sakiusi kad anos mamyte labiau myli mazesni broliuka....
vadinasi vaikai net apie tai pasisneka ir taip labiausiai mes suauge galim suprasti ka is tikruju musu angeliukai jaucia ir masto
Nu ir prirasiau as cia.. tikiuosi suprantamai
Sekmes visoms mamytes
gretjojor parašė:
Labas mamytes, jungiuosi ir as prie jusuMano mergyte gimusi rugpjucio 2d.
Matau, kad apie mazesnius vaikucius kalbat . turiu nuomone ir as.
kai gime mazoji, vyresnele buvo 2.5m. Mes sutarem puikiai... Viska man padedavo daryti.
Skaiciau mamytes aiskinima, kad mazyte sesyte reikia rupintis, as kategoriskai PRIES tokios nuomones... BET CIA TIK MANO NUOMONE.
visada aiskinu, kad nesvarbu didele ar maza-abi esat mano mylimiausi zmoguciai, be kuriu man labai liudna.
Dabar laukiames trecio leliuko. Mazoji labai laukia... Zino, kad reikes padeti mamytei.zino, kad del to jos nemylesiumaziau.ir pasakas skaitysiu taip pat.tik nebe dviems,o trims vaikuciams. ir tt ir tt
esu karta gavusi klausima is didziodioz mergaites..
mamyte, kaip tau iseina mus abi myleti, nes darzelio drauge sakiusi kad anos mamyte labiau myli mazesni broliuka....
vadinasi vaikai net apie tai pasisneka ir taip labiausiai mes suauge galim suprasti ka is tikruju musu angeliukai jaucia ir masto
Nu ir prirasiau as cia.. tikiuosi suprantamai![]()
Sekmes visoms mamytes![]()
Smagu, kad mūsų vis daugėja. Kuo varduku dukrytė?
Jarmina parašė:
Smagu, kad mūsų vis daugėja. Kuo varduku dukrytė?
Jorinta
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai