notaree parašė:
1800 g ir 1500 gvienas jau zemyn galva, kitas horizontaliai guli. O kokiu leliu pati laukiates?
![]()
porytes
notaree parašė:
1800 g ir 1500 gvienas jau zemyn galva, kitas horizontaliai guli. O kokiu leliu pati laukiates?
![]()
porytes
Gemelli parašė:
jeigu viename maiše tik su pertvara tada identiški, jeigu atskiruose maišuose tada neįdentiški. Ir ankstyvuoju metu puikiai matosi du atskiri burbuliukai.
Iš vis tipą geriausiai nustatyti 8-10 savaitę, nes paskui jie visi atrodo kaip viename maiše, tad, viskas gerai, manau, turėsite identiškus berniukus
neidentiski,atskiruose namukuose
Gemelli parašė:
jeigu viename maiše tik su pertvara tada identiški, jeigu atskiruose maišuose tada neįdentiški. Ir ankstyvuoju metu puikiai matosi du atskiri burbuliukai.
Iš vis tipą geriausiai nustatyti 8-10 savaitę, nes paskui jie visi atrodo kaip viename maiše, tad, viskas gerai, manau, turėsite identiškus berniukus
man sake, kad pas mane tikrieji identiski kai viename maise ir jokiu pertvaru
Rabu parašė:
tai kas kiek laiko turi skana?
ingrida.i. parašė:
porytes![]()
oi kaip faina
tikejausi as taip pat porytes... Bet ir berniukais esu be galo patenkinta
Rabu parašė:
nevisai, identišku yra dvi rūšys:
monochorioniniai-diamnioniniai (MC/DA) dvyniai - viename maiše su pertvara
monochorioniniai-monoamnioniniai (MC/MA) dvyniai viename maiše be jokio pertvaros pats pavojingiausias tipas.
Gemelli parašė:
Na man pasake, kad neidentiski, ir dar paklause, kas tau taip sake, kad jie identiski
sakau, per anksciau daryta scana, sako nu keistai, nes nera identiski... vnz
aisku, man jokio skirtumo ar jie identiski, ar ne, svarbiausia, kad sveiki vaikuciai, tik man keistas toks gydytoju neapdairumas
Gemelli parašė:
monochorioniniai-monoamnioniniai (MC/MA) dvyniai viename maiše be jokio pertvaros pats pavojingiausias tipas.
va butent man ir buvo sake, kad yra dvyniai viename maiše be jokio pertvaros...
Gemelli parašė:
pavojus tik tame twin to twin sindromo, bet viska imanoma sutvarkyti, bet aisku ne Lietuvoje, as stipri ir pavoju nebus
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai