aistionok parašė:
O del ko reikia berniukams anksciau keist? Nezinojau sito...
Mums net pediatre dave pastaba, kad bodziukai laisvesni butu, nes kai pampis pilnas, lb spaudzia seklides.
aistionok parašė:
O del ko reikia berniukams anksciau keist? Nezinojau sito...
Mums net pediatre dave pastaba, kad bodziukai laisvesni butu, nes kai pampis pilnas, lb spaudzia seklides.
nerigute123 parašė:
Noriu paklaust mamu atsiliepimu apie garintuva - trintuva. Ar yra mamu kurios toki naudoja ar naudojo. Kokie butu atsiliepimai. Man atrodo be galo patogu butu bet l…
Man irgi domuntu kaip jis?
As ne is savo patirties galiu pasakyti o is dvieju draugiu kuriu mergytems jau po metuka. Tai jos abi gundesi pirkti siuos aparatus ir zinokite nesigaili nei viena kad nenusipirko.
o vat ka patare isigyti tai multifunkcini puoda, sake atsiperka greiciau ir nauda ilgesne. As isigijau ju patarimu ir katutem ploju kaip dziaugiuosi, nes ir buteliukus sterilizuoti gali ir ant garu gamina ir koses verda ir nepridega niekas
gavau ir receptu knygele su vaikisku meniu tai lepinsiu sveiku maistu savo mazyte
As labai norejau irgi sito virejo-trinejo, bet mane susarmatino mano tetos zodziai, kai ji pasake - tu ka negali vaikui vienos bulves isvirti?
aisku kad galiu...
Mollie parašė:
As ne is savo patirties galiu pasakyti o is dvieju draugiu kuriu mergytems jau po metuka. Tai jos abi gundesi pirkti siuos aparatus ir zinokite nesigaili nei viena …
Ar gali imesti savo super-duper-truper puodo foto? - idomu kaip jis atrodo, kiek vietos uzima...
As irgi naudojuos tokiu puodu, pirkom nebrangu, uz pora simtu, bet super kaip pasiteisines man
nes kadangi pastoviai su kudikiu ant ranku neturiu kada stoveti prie plytos ilgai gaminti... musu modelis redmond m11 is redmond.lt parduotuves vilniuje, su 10programu. Mums uztenka pilnai.
Errrikiux parašė:
Sveikos mamytesiskilo man klausimelis, susidomejau koki dydi rubu ir koki pampersu nesioja jusu mazyliai, mes 56- 62 rubu ir 2nr pampersu, bet galvoju, kad j…
maniske irgi 62 ir 2 pampersu kol kas
As is pradziu ir galvoju kam didesnis pampis jei ir tas dydis geras bet kaip pakeiti dydi vel atrodo kam keisti juk kelius net sieke pampio klinas bet kad slaunys jau nuspaustos nuo mazo paperso nedasuto... Dabar visada ziuriu ar nenuspaudzia slaunu
baigsim 3dydi ir bandysim 4 pampers firmos.... Gal kas zino ar apsimoka pirkti plius3 dydi?
ferfela parašė:
As is pradziu ir galvoju kam didesnis pampis jei ir tas dydis geras bet kaip pakeiti dydi vel atrodo kam keisti juk kelius net sieke pampio klinas bet kad slaunys j…
Kai dukra auginau,pirkau.Man pasiteisino.O dabar kazkaip neispuole gaut ;)
Sonata1127 parašė:
Kaip leliukai jautesi po 4 menesio skiepo? Mane tiek kaimyne prigasdino...Sake labai skaudus jiem buvo, vaikas tiek verke jog net akies kraujagysle trukoi…
taigi tas skiepas toks pat kaip buvo 2 mėn
tai manau panašiai turėtų sureaguot organizmas kaip ir tada
nepergyvenkit - viskas bus gerai ;)
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai