Egemeva parašė:
Aš ne kaunietė, bet planuoju gimdyti ten.![]()
Gal ten anksciau esi gimdziusi?
Egemeva parašė:
Aš ne kaunietė, bet planuoju gimdyti ten.![]()
(Na toliau dėliojame vėliavėles, nes galbūt kažkam pasirodys tai kito puslapio reklama), o aš dalinuosi savo atrastu straipsniu apie vaikiuko natūralų maitinimą
dirbumama.lt/2010/10/19/apie-kudikio-zindyma-nuo-a-iki-z/
Mane sudomino jis tuo, kad yra panašaus stiliaus į Avent paskaitą, kai viskas pateikiama lyg pasakotų draugė, tačiau straipsnyje daug nuorodų į kitus puslapius, kurie paremia mintį. Man, kaip žaliai visai ir ieškančiai informacijos ir palaikymo, įkvėpė toliau domėtis ir bandyti
nerigute123 parašė:
Taip.
Pirmagimę gimdžiau Vilniuje, Raudonam kryžiuje, su "super duper" priežiūra: atskira palata, atskira gimdykla, mamos pusbrolis gydytojas priėmė gimdymą ir t.t., BET... mažylę išnešė nakčiai, kad aš galėčiau pailsėti, o ryte atnešė su čiulptuku
, kaip pirmas vaikas to nesureikšminau, o viso to pasekmės, žindžiau tik 3 savaites. Labai sirgom iki pat mokyklos, tai bronhitas , tai plaučių uždegimas.Ligoninėse po 2 kartus į metus gulėdavom
Antrąją gimdžiau KGKN (draugė rekomendavo, o kadangi gyvenau jau ne Vilniuj, nusprendžiau pabandyti).Nuvažiavau su niekuo nesusitarusi,bet jau su siuntimu (po termino), kadangi gimdžiau viena, prie manęs visą laiką buvo jaunutė praktikantė: ir nugarą masažavo, ir visaip kaip padėjo. O po gimdymo priežiūra nuostabi - visi šypsosi, kas neaišku atsako - padeda ir taip nuo valytojos iki vyr. gydytojo.
O svarbiausia, nei prieš nei po gimdymo niekam nieko nemokėjau ir nieko nepažinojau. Šiems gimdymo namams tik geriausi atsiliepimai
P.S. žindžiau iki 1,3 metų.
Mollie parašė:
(Na toliau dėliojame vėliavėles, nes galbūt kažkam pasirodys tai kito puslapio reklama), o aš dalinuosi savo atrastu straipsniu apie vaikiuko natūralų maitinimą :th…
Ačiū, daug naudingos informacijos
Egemeva parašė:
Taip.
Pirmagimę gimdžiau Vilniuje, Raudonam kryžiuje, su "super duper" priežiūra: atskir…
Cia krikscioniskuose taip graziai priziurejo?
As pirma kart kaip ten nuejau lankyt paskaiteliu tai labai patiko kazkas o kas nezinau tik palatos niurokos atrode bet antra kart pamacius palatas man jos pasirode zymiai jaukesnes nei pirma kart . O siaip girdejau kad ten kolektyvas tikrai mandagus. Paciai del judesiuku teko vaziuot pasitikrint tai labai ramiai priieme nuvede kur reikia ir pan. Gydytojas apziurejo nuramino kad viskas gerai padare issamu tyrima. Man ten nauku kazkodel tai sakiau ten noriu vaziuot ir taskas.
Egemeva parašė:
Taip.
Pirmagimę gimdžiau Vilniuje, Raudonam kryžiuje, su "super duper" priežiūra: atskir…
Pati gimdziau raudonajam kryziuje ir tiesa as vaiko nedaviau.. is akiu nepaleisdavau tai ir nedaviau tai pirmajai nakciai jo ziureti..
labai patenkinta buvau prieziura, gydytojais.. seselemis. Aisku nebuvo to euro remonto, bet man to ir nereikejo. Per diena pas mane seseles gydytojai n kartu ateidavo ir kaskart parodydavo, pamokindavo kaip kas.. su mano problematiska krutine kovodavo ir nepasiduodavo.. aciu jiems uz uzsispyrima
Tikiuosi kad ir dabar santariskese tas pats
nerigute123 parašė:
Kas is kauniskiu planuoja gimdyti krikscioniskuose gimdymo namuose? Ar yra tokiu?
As
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai