eglelle parašė:
tai jus pati is kedainiu?ir kaip ten viskas?sake kad pasikeite?ar lovytes leliams ir mamos geros?ar vysto ar rengia leliuks?man terminas 24d.tai dar laukiu kada pra…
sveikinu
eglelle parašė:
tai jus pati is kedainiu?ir kaip ten viskas?sake kad pasikeite?ar lovytes leliams ir mamos geros?ar vysto ar rengia leliuks?man terminas 24d.tai dar laukiu kada pra…
sveikinu
Gretiute parašė:
Na as kalbejau apie nekomplikuota gimdyma.. Kai vaikas isistato tai ir atsiranda tas noras, tai jums gal neisistates buvo... Nzn net...siaip ar taip, si k…
O as tai valgyt baisiausiai įsinorejau (jau buvo 8cm) sakau vyrui eik padaryk sumuštinį, tas atnešė, vonioj guliu - valgau
Man ryte skambino is santariskiu. Nustebau. Ikalbinejo atvaziuoti skatinimui. Beveik pasiduodu. Man 41+4 d. Ju argumentas mano 4 cm atidarymas. Atseit rodo, kad gimdymo veikla jau buvo prasidejusi bet sustojo. Tokiu atveju gali neatsinaujinti. Taip ir pasake. Vat ir juokauk po to, kad nei viena nepagimdziusi nevaiksto. Ir neziurint i normalu vandenu kieki, dar nesena placenta ir gerus tonus, siulo leisti vandenis. Po biski ruosiu lagamina. Dar del viso pikto ka tik vonioj karstoj pagulejau. Na gal sujudins kazka
Pagaliau ir as po taip ilgai laukto vizito..bet nieko gero nesuzinojau ko tikejausi. Svarbu leliukui viskas gerai. Isistates reikiamoj padeti. Gimdos kaklelis neprasiveres nei kiek.tik labai minkstas sake.
dar pora dienu ar daigiau,tikrai negimdysiu
nebent sake nubektu vandenys tada vaziuot. Prie viso to,aukstas kraujospudis.kas nera gerai
gal kuri susiduret su aukstu,kaip viskas baigesi? Ir dar suzinojau kad leliukas nemaziukas.gali gimti 4kg
giedresheip parašė:
Nesutikčiau dėl to stūmimo. Su pirmu vaiku nemokėjau. Išvis jokio noro stumti nebuvo. Ir velnių davė ir putė, kol sąmonės nepraradau... Akyių obuoliai buvo krauju p…
Sutrukineja kapiliarai kai neteisingai stanginamasi. (Oras ne ryjamas, o laikomas gerkleke )
Sese dare bele ka ir raudonavo, kaip garvezys, tai ir sutrukinejo veidas, kaklas, krutine.
Pati su pirmu nenorejau "kakoti", atrode kad tik kazkas plesia tarpviete. Pas mane nebuvo gimdos veiklos. Stumimas buvo komandinis darbas, pradejo strigti vaisiaus tonai, taip pat prireike vakumo. Si kart susikaupiau ir tik dariau, ka daktarai sake, vakumo neprireike.
Zinoma visos mes skirtingos, o daktatu fraze yra bendro drasinamo pobudzio, nes per skausmus visos paluszta.
eglelle parašė:
Taip aš iš Kėdainių, likau patenkinta, kad čia gimdžiau, nors turėjau dvejonių. Lovos tikrai geros, man darė planinį cp, tai į operacinę nieko nesinešiau, nei sau sau, nei mažylei, viską davė, aprengia jie pradžiai savo rūbeliais, paskui jau galit kaip norit, galit neštis nebent vilnoines kojinytes ir pami vaikui. O šiaip paklausit ir pasakysit ko reikia.
waidute2 parašė:
Pagaliau ir as po taip ilgai laukto vizito..bet nieko gero nesuzinojau ko tikejausi. Svarbu leliukui viskas gerai. Isistates reikiamoj padeti. Gimdos kaklelis nepra…
Man nuo 37 savaites buvo aukstas kraujospudis. Labai bijojau kaip viskas bus gimdymo metu, ar nesukils iki kokiu 200. Ir ka jus sau manot? Per saremi prie 6cm atsiverimo spaudimas buvo 125/75, o pagimdzius krito net iki 100/40. Vakare po gimdymo jau grizo i normalias vezias
tad nesijaudinkit. Jei per gimdyma dar kils spaudimas jus vistiek stebes ir sureguliuos viska vaistukais
Sondvilė parašė:
Man nuo 37 savaites buvo aukstas kraujospudis. Labai bijojau kaip viskas bus gimdymo metu, ar nesukils iki kokiu 200. Ir ka jus sau manot? Per saremi prie 6cm atsiv…
Bijau kad isvis neleis paciai gimdyt jai ir toliau jis bus aukstas.
bet israse vaistu.pagersiu.ir sestadieni ziures ar nieks nepasikeite. Kadangi as jau po termino tai kazin ar leis toliau nesiot. Nors sake pagal vaiko bukle dar tikrai galiu panesiot.bet va tas kraujospudis
waidute2 parašė:
Pagaliau ir as po taip ilgai laukto vizito..bet nieko gero nesuzinojau ko tikejausi. Svarbu leliukui viskas gerai. Isistates reikiamoj padeti. Gimdos kaklelis nepra…
Man tokia pat situacija.Rytoj pradeda skatinti nes mazylis veluoja jau 9diena.O del spaudimo tai mano ir aukstas sako kad pries gala jis jau aukstas buna ir galva skauda..o ypac kaip veluoja gimdymas nervai itampa daug ka daro;) nusiraminkit ir laukit savo stebuklelio
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai