Dom. parašė:
As labai bijau, kad po to nebeims kruties :/
Nuo vieno karto tikrai neatpras 👌 jam kaip tik mamyte geriau, nei buteliukas 😁😍
Dom. parašė:
Nuo vieno karto tikrai neatpras 👌 jam kaip tik mamyte geriau, nei buteliukas 😁😍
Dom. parašė:
Aš kiekvieną dieną primaitinu bent kartą nutrauktu pienu, nes vaikas valgo po 2-3h ir lieka alkanas, nes arba miega, arba tingi traukti. Naudojam primaitinimo indėlį iš Medelos, kad nesipratintų prie butelio ir kuo puikiausiai ima krūtį
Agnietė parašė:
Gal kas susidūrėte: mažas pradėjo sunkiai imti krūtį, t.y.atrodo kad žaidžia su speneliais, bet galiausiai ir pats nervuotis pradeda....nesuprantu, kas vyksta...…
Mano irgi taip dare, tai atsekiau kad arba budavo per daug alkanas ir noredavo kad vos paemus greitai jam ir iskart begtu pienas,o kol krutis neatleisdavo pieno tai susinervuodavo ir i asaras. Tada pirma ramindavau po to vel po kiek laiko siulydavau tai po kokio 3 kart paimdavo. Arba kai buna pervarges arba pilva/skranduka skauda taip daro. Zodziu kai susinervina prie kruties tada imu nesiot ramint kol nurimsta tada vel siulau kruti ir taip kol galiausiai paima
Dom. parašė:
Eikit i silta dusa, masazuokit, tik nenusitraukinekit. Duokit kuo daugiau zisti, susinormalizuos. Visoms taip buvo, ne Jums vienai :)) Man 2 dienas buvo krutys kaip…
O kodel sakot tik nenutraukineti?
FIESSTA parašė:
O kodel sakot tik nenutraukineti?
Nes pieno gaminsis dar daugiau. Jis gaminasi pagal ištraukiamą kiekį. Bet man kai taip buvo, tai gydytoja sakė nusitraukti tik tiek, kad palengvėtų. Ir ne maigyti, nes suaktyvina kraujotaką taip... Dėjau kopūsto lapus dar, kad karštį ištrauktų. O šiaip duoti vaikeliui pasidarbuoti.
gabytenevins parašė:
Su kirpykla aš nors ir nepagimdžiau, bet jau susiderinau, kad pasiimsiu dažų iš kirpėjos ir atvažiuos mamos sesuo (kuri irgi kirpėja) ir nudažys man namuose, bus pa…
Tai čia jums pasisekė - į namus atvyks
o aš savo plaukus per kalėdas slėpsiu po nykštuko kepure🤪
Dom. parašė:
Tai galima ne is buteliuko duoti, jie buna sugadina zindymo reikalus, kiek zinau galima su svirkstu ar is taureles sugirdyt. Dar nebandziau, bet pati galvoju kad reiks pora val palikt, ir atsargai palikt pieno
FIESSTA parašė:
Sveikos merginos, turiu klausimeli, krutys kaip akmuo? Vaikelis turbut nespeja tiek daug suvalgyti... Ka daryti? Nusitraukineti?
Aš visad kažkiek nusitraukdavau prieš maitinimą, nes net guzai būdavo, atrodė sprogs, nes po dušu ir rankom nieko nepadėjo, būčiau jaučiu mastita uzturejus, taip kad galit drąsiai nusitraukt kažkiek, kad lelius galėtų paimt ta krutine.
Agnietė parašė:
Tai čia jums pasisekė - į namus atvykso aš savo plaukus per kalėdas slėpsiu po nykštuko kepure🤪
Nykštuko kepurė irgi gerai 😅😅🙈
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai