2021.02.25 16:35 (prieš 5 m.)
Kažkaip retai beužsuku, o kai užsuku tai po 50-70 komentarų tenka įveikti 🙈🙈🙈
"Trumpai" noriu papasakoti kaip mums sekasi. 😎 Aišku, man trumpai nesigauna 🤷🙈😅
Vis dar laukiame dantų🦷, prasidėjo neramios naktelės😭. Padeda Viburcol lašiukai bei kremas, retu extra atveju Paracetamol žvakutė.
•Trečia diena bandau įvesti pusryčius. Tai būna vaisių tyrė (obuolys, kriaušė, slyva, nektarinas, kivis, papaja). Pirmą dieną suvalgė 40g., antrą - 50g., šiandien - 100g.! 😳 Kadangi pradėjome pusryčiauti, tai išsimušėme iš dienos ritmo. 🤷🙈 Bet tai nėra blogai 🤔😏 Nusistovės kita rutina.
•Pietums visada daržovės su mėsa. Daržovės: moliūgas, cukinija, kukurūzas, šparaginės pupelės, batata. Mėsa - veršiena. Suvalgo 40-120g. (nuo nuotaikos priklauso)😅 ir žinoma - desertas (dažniausiai kivis). 😁👍
•Dažnai pavakariams gauna 1-2 kūdikių sausainius. 🍪Tai būna tada, kai mes valgome ir mažiukui reikia irgi kažką duoti pačiam valgyti. Kartais tuo metu duodu ir daržovių gabaliukais.
•Vakarienei įvairių grūdų košė. Ne visada jos nori, bet vakar vakarienę nuvėlinau iki 20 val. tai su dideliu apetitu suvalgė 120g. 😋(čia mūsų max.) 🤷
Vakar vykome valgyti į kavinę/restoraną. Tai atstumas buvo į vieną pusę apie 30 km.🚗 Mažiukas į priekį visą kelią miegojo😴, nors jau nebenori gulėti autokėdutėje❌. Kavinėje, žinoma, pabudo👀. Tai paprašėme kūdikių maitinimo kėdutės🪑, davėme kūdikių sausainį🍪, kad galėtume ir mes ramiai pavalgyti🥩🍤 ir labai šauniai visi praleidome laiką🥳. Vaikas spygavo padavėjams👋, šypsojosi kitiems lankytojams😁, stebėjo aplinką, buvo tikrai smagu!🤗🤩
Šiandien turėjome pirmąjį BUMPT 💥😳 Nedidelis bumpt, bet išgąsčio ir žviegimo buvo daug. 🤷
Šiek tiek apie mane. 🤦 Kadangi priaugau apie 10 kg.(po to kai nutraukiau maitinimą krūtimi)😤😬😬, pradėjau kasdien po 20-30 min sportuoti.🏋️ Miegu gerai😴🤤, po 7-8 val., nors ir tenka kelis kartus keltis per naktį🍼. Vyras daug padeda.👫
Reziumė: taip, kartais viskas užknisa🤬🤯, bet niekada negalvojau, kad būti mama bus taip lengva🤗😊. Ta prasme, "lengva" perkeltine prasme. Bet tai tikrai nėra sunku. Aš turėjau žymiai sunkesnių išbandymų. O kūdikis yra man begalinė meilė ir laimė❤️. Aš net naktį prabus glostau jį ir visada sau sakau: esu pats laimingiausias žmogus pasaulyje, nes turiu šį mažą didelį stebuklą!!!!!😍🥰