Makytaaa parašė:
Sveikos mamytės 🤗 kaip jaučiatės, kaip nuotaikos? 🤰🏼
wau wau kokia sexy ir graži
smagių gastrolių miete!
Makytaaa parašė:
Sveikos mamytės 🤗 kaip jaučiatės, kaip nuotaikos? 🤰🏼
wau wau kokia sexy ir graži
smagių gastrolių miete!
Kas gali man paprastai paaiškinti, internete nerandu atsakymo aiškaus.. Kaip apskaičiuoti vaiko priežiūros atostogų išmoką aišku, tam yra Sodros skaičiuoklė. Bet ten rodoma suma "ant popieriaus". Kaip reikia pasiskaičiuoti išmoką į rankas? Pvz. per tax.lt pasiskaičiuoju kiek tai būtų į rankas, tai čia tinka ir VPA skaičiavimui? Visi mokesčiai, kurie yra toje tax.lt skaiciuokleje, tai juos visus ir turėsiu sumokėti?
Evelina_pr parašė:
Kas gali man paprastai paaiškinti, internete nerandu atsakymo aiškaus.. Kaip apskaičiuoti vaiko priežiūros atostogų išmoką aišku, tam yra Sodros skaičiuoklė. Bet te…
Čia pakankamai aiškus ir išsamus straipsnis:
www.sumanimama.lt/laukiasi/motinystes-ismoka/
Without parašė:
15+1 siandien, judesiu nejauciu dar, anksti manau.
Kaip ir antras, pirmas nesivystantis buvo praeitu metu gruodi. Pastojau iskart po …
Nesupykit, kad klausiu, jautri tema, suprantu, bet kad buvo nesivystantis, ar nustatė anksti? Matyt, hormonai, bet kažkoks nerimas užėjęs man, 19 savaitė prasideda, judesių nejaučiu, tylu, nors prieš kelias dienas kelis pajudėjimus lyg ir užfiksavus buvau, gal suklydau, nesu tikra. Baisu, ar leliui viskas gerai, už kelių dienų jau eisiu antrai echo, bet oi, kaip neramu kažkodėl...
satyriuke parašė:
Na ka merginos, jau i darbus keliausime, darželiai atsidarys 😁
Pagaliau😄
waiwa1401 parašė:
Pagaliau😄
Kažkaip kai pagalvoji, liko pusantro men namie sedeti ir dekretines... Galejo ir dar pratesti 😁
satyriuke parašė:
Kažkaip kai pagalvoji, liko pusantro men namie sedeti ir dekretines... Galejo ir dar pratesti 😁
O kada jum i dekreta paskaičiuota? Man tik nuo rugpjučio. Bet dar atostogu turiu gal pavyks pasinaudoti😏
waiwa1401 parašė:
O kada jum i dekreta paskaičiuota? Man tik nuo rugpjučio. Bet dar atostogu turiu gal pavyks pasinaudoti😏
Man liepos pabaigoje.🙂 Sio menesio pabaigoj atostogaus imone, tai lieka tik birzelis ir truputi liepos, gal savaite, nes paskui dar atostogas pasiimsiu ir i dekreta, 😁 tai dar maziau nei pusantro menesio teks dirbt 😁
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai