2022.04.28 22:40 (prieš 4 m.)
Nika77 parašė:
Auklių netrūksta, panašu 😁
Mano seniai nebemiega, jei guldaisi ant savęs. Vaikas auga, didėja, tad ir daugi…
Oj auklių pilna 😊 o mano tik ant manęs gulėdama užmiega. Ir labai greitai... kitu atveju ilgai supti tektu arba vežime. Tai man kiek nepatogu, nes kai užmiega, negaliu padėt į lovą.. iš kart pabunda 😀 tad dienos miegai namuose tik su manim.. Nakties miegai viskas gerai... pavalgo ir užmiega, galiu dėt į lovytę. Jei pabunda užtenka tūtę idėt ar pasupt vos kelias min ir vėl iminga. .. Oj mano pirmagime taip pat buvo visai kitokia... ji nuolat pykdavo, vergdavo. Niekas jai netiko, o jeigu tiko tik trumpam😀 kad užmigtų tegdavo kartais supti ir po kelias valandas. Po to išmoko užmigti viena, su tūte, bet jei naktį prasibusdavo vergdavo, kol idėdavau tūtę ir ji vėl užmigdavo...( mažoji dabar rami, tiesiog pradeda budintis ir tiek, be pykčio) žmonių baimė... autobuso baimė nuo pusės metų. Tai nei kavinių, nei kažkokių didesnių pasibuvimų ilgai nebuvo 😀 o kad kas ant rankų paimtu. Turėjau stovėti šalia, kitaip klykdavo. 😒