2025.11.21 22:39 (prieš 6 mėn.)
smile_uke, jūsų mergaitė kažkokia nuo gimimo labai subrendus ir patogi, sakau, tarsi suprasdama, kad mama viena ir niekas jai nepadės, tai tarsi ir nenori apsunkinti mamos. Juokauju, žinoma 🙂 Mums vežimas, pvz., tai net labai reikalingas. Važiavom prieš mėnesį į Barseloną, tai be jo mums šakės būt buvę, i dabar visą miestą skersai išilgai išvaikščiojom. Ir ne tik mažei, bet ir vidurinėliui pagelbėjo, kai nuvargo 😂
Mano mergaitė atšventė gimtadienį ir kitą dieną išėjo į darželį. Kol adaptacija ir pati pradžia - veda tėtis. Pirmomis dienomis jis ir pasiimdavo. Šią jau paimu aš iš daržo. Tai va, galima sakyt, kad dvi savaitės jau atlankytos. Praeitą savaitę tai dar ir gripo skiepą įkišau vidury savaitės, tai po skiepuko (kaip ir po pirmos dizės) blogai jautėsi, suslogavo, naktį labai neramiai miegojo, tad dvi dienas jau liko namie. Šią savaitę pilnai atlankė. Mes leidžiam tik iki pietų (iki 13 val.). Tai šiandien pirma diena buvo, kai į darželį išėjo be ašarų, pati nuėjo į grupę rami, o nuėjusi paimti radau linksmą ir tokią smagią. Tai taip gera. Žinoma, po savaitgalio, jaučiu, vėl gali būt ašaryčių.
Miegas. Dabar taip išeina, kad vėliau gulam pietų miego (apie 13.30-14val.), tai žinoma, nusivėlina ir vakaro miegas. Bet kadangi aš irgi pradėjau dirbti, tai pačiai norisi anksčiau užmigti (nes iki šiol man įprasta buvo gultis 24 val.), tai mes abi ramiai ruošiamės miegams, ramiai susitvarkom žaisliukus, vyras išmaudo mažiukę, tada aš einu į dušą, susiruošiu ir kartu gulam (apie 21.30 val.), paskaitom knygutę ar pora jai ir tada aš lovoj dar skaitau savo. O ji šalia trinasi muistosi ir pamažu užmiega. Aš paskaitau, kol pačiai akys merktis pradeda, perkeliu mažę į jos lovutę (kuri šalia mūsų) ir smingu taip pat. Ryte aš keliuosi 6, vyresnieji vaikai 7, o mažoji apie 7.30. 8.45 berniukai išeina mokyklon, greit aprengiu mažę ir 8.00 su tėčiu išleidžiu daržan, tada turiu 10 min.pati susiruošti, kas liko ir lėkt darban. Dirbu tik iki 11 val., tai man kol kas tobula - ir į žmones išeinu, ir namie vaikams laiko užtenka. Man taip labai gerai dabar.