Adagioo parašė:
Man irgi nebėra pykinimosveikatėlės!
Na kur prapuolus? Kaip laikotes? 😊 Kada pas gine ar jau buvote?
Adagioo parašė:
Man irgi nebėra pykinimosveikatėlės!
Na kur prapuolus? Kaip laikotes? 😊 Kada pas gine ar jau buvote?
Linažilaitienė parašė:
Įvairiai 😀
Ir gerai ir blogiau. Emocijos visokios. Nes ir situacija pas mane ne tokia kokios …
Kolkas mintys visokios ir geresnes ir bligesnes baime uzvalgo vis dazniau
Kas liečia baimės emocijas, tai db aš ramiai reaguoju su šiuo nėštumų kolkas, žinoma lb noriu kad viskas būtų gerai, bet kaip sakoma Dievas geriau žino ką daro. Po dukrytės ligos ir netekties į viską žiūriu kitaip, net jei kalbėt apie persileidimas tai nesivysto toliau tik kažkokia patalogija turintys embrionai sveiki ramiai sau auga. Tai kad reikia neigiamas emocijas lauk vyti ir džiaugtis kiekviena diena kol esi nėščia 💖💖💖💖
Moon- parašė:
Kolkas mintys visokios ir geresnes ir bligesnes baime uzvalgo vis dazniau
Taip mane ir baimė užvaldo ir klausimai: Ar reikėjo, jog mano vaikai jau savarankiški. Su jais problemų paaugliškų yra. O dar čia mažiukas atsiras. Nesutarimai namuose, nemigos ir pan.
Ir tas džiaugsmas. Atrodo norisi jau pasakyti darbe, kad laukiuosi, draugei. Bet dar tyliu. Nes dar nelaikas.
BOZENA M. parašė:
Kas liečia baimės emocijas, tai db aš ramiai reaguoju su šiuo nėštumų kolkas, žinoma lb noriu kad viskas būtų gerai, bet kaip sakoma Dievas geriau žino ką daro. Po …
Taip teisybę sakote. Reikia džiaugtis. Dievulis žino ką daro, nebereikalo vaikelį atsiuntė❤️
BOZENA M. parašė:
Kas liečia baimės emocijas, tai db aš ramiai reaguoju su šiuo nėštumų kolkas, žinoma lb noriu kad viskas būtų gerai, bet kaip sakoma Dievas geriau žino ką daro. Po …
Labai geri zodziai 🥰 as turejau viena persileidima, bet po jo kazkaip lb lb lb rami siuo klausimu pasidariau, nes reiskias taip ir reikejo 🙏
MaGZ parašė:
Labai geri zodziai 🥰 as turejau viena persileidima, bet po jo kazkaip lb lb lb rami siuo klausimu pasidariau, nes reiskias taip ir reikejo 🙏
Aš irgi turėjau persileidimą, po jo buvau baisios būklės, poto pastojau pagimdžiau dukryte kuri irgi mane paliko, tai db į viską žiūriu ramiai, jei kažkas įvyksta reiskia taip turi įvykti nors ir kaip širdis plista
Mano vaikai irgi norėjo brolio arba sesės
Planavom, laukėm ir sulaukėm
visoms pritariu - kol planavom atrodo kaip faina, kaip gerai, o kai jau atsirado dvi juostelės, apimė nerimas, kažkokia baimė
bet šiaip jaučiuosiu puikiai ir labai džiaugiuosi kad turėsim trečią vaikelį
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai