jele25kr parašė:
Yra
Čia tas baltas "pieštukas" nuotraukoje kur?
jele25kr parašė:
Yra
Orynete parašė:
Per ji ibega vando,pereina per kempine,angli ir keramikos akmenukus ir ibega i akvariuma atgal

jele25kr parašė:
Per ji ibega vando,pereina per kempine,angli ir keramikos akmenukus ir ibega i akvariuma atgal
Panašus kaskados tipo integruojamas filtriukas mamos akvariume nekažką filtravo, laikui bėgant vanduo tapo neskaidrus toks bakšvas, o po kurio laiko ir melsvadumblis apėmė visą akvariumą. Todėl privengiu tokių filtrų. Man patikimesnia trodo tie kurie prajudina vandenį burbuliukais.
Orynete parašė:
Panašus kaskados tipo integruojamas filtriukas mamos akvariume nekažką filtravo, laikui bėgant vanduo tapo neskaidrus toks bakšvas, o po kurio laiko ir melsvadumbli…
Pabala ir pas mane,o burbuliukus as galiu regilioti,ir filtro kempine praplaunu kas 3 diena,nes buna lb apsinesus.ir skaidrus vanduo buvo tik viena karta,visada toks kaip rukas
jele25kr parašė:
Pabala ir pas mane,o burbuliukus as galiu regilioti,ir filtro kempine praplaunu kas 3 diena,nes buna lb apsinesus.ir skaidrus vanduo buvo tik viena karta,visada tok…
neplaukit taip dažnai kempinės
joje visas gėris ir susikaupia kas padeda akvariumui 'užsikurti". Nebent jau visai visai filtras imtų nebeveikt.Ir po karštu vandeniu negerai plauti, kad neišvirint isų gerųjų bakterijų ir mikroorganizmų ;)
Orynete parašė:
neplaukit taip dažnai kempinėsjoje visas gėris ir susikaupia kas padeda akvariumui 'užsikurti". Nebent jau visai visai filtras imtų nebeveikt.Ir po karštu vande…
As valau filtrą tada kai jau vos burbuliukai eina
skaiciau, kad net plauti kempinele reikėtų tame pačiame vandenyje kur istrauki is akvariumo, kad tu gerųjų bakterijų nepanaikinti
Nu zodziu
nebeplausiu kempines
nu bet ten tiek maisto likuciu yra plilipe ir jie kvepia ne kaip
snd dugna siaip ne taip isvaliau
nepatogu,vandens srove didele,aukstas akvariumas,nu pykau pati ant saves
tikiuosi ir sraiges mazas susiurbiau
kaip jos veisiasi,as neisivaizduoju ir kokiu greiciu
jele25kr parašė:
Nu zodziunebeplausiu kempines
nu bet ten tiek maisto likuciu yra plilipe ir jie kvepia ne kaip
snd dugna siaip ne taip isvaliau
nepatogu,vandens s…