Mergyte822 parašė:
greiciausiai tokios pacios kaip ir pas visaskad kelis kartus tai taip, bet ar pirma isdziovinat poto vel metat skalbti ar kaip?
sorriukas uz tokius gal durnu…
As tai viena karta isskalbiau visas ir jau man paskui gerai sugere
Mergyte822 parašė:
greiciausiai tokios pacios kaip ir pas visaskad kelis kartus tai taip, bet ar pirma isdziovinat poto vel metat skalbti ar kaip?
As tai viena karta isskalbiau visas ir jau man paskui gerai sugere
Mergyte822 parašė:
As dziovinau ;) tada tokias apydregnew vel sumeciau
Airita parašė:
As tai viena karta isskalbiau visas ir jau man paskui gerai sugere![]()
Ai sakiau imesiu dar syki rytoj
tikiuosi kad sugers gerai
o kaip žinoti ar gerai sugeria??
jetus kokia aš pasimetus
@Fėja@ parašė:
As dziovinau ;) tada tokias apydregnew vel sumeciau![]()
Aš šiandien isnesiau i lauką tai išdžiuvo
reikės dar syki skalbti
Mergyte822 parašė:
Ai sakiau imesiu dar syki rytojtikiuosi kad sugers gerai
o kaip žinoti ar gerai sugeria??
jetus kokia aš pasimetus
![]()
Na tai uzpilkit vandens ir ziurekit ar nubega i sali upeliais ar geriasi...
Aš tai per dieną kelias uždedėdavau, o tada visas - ir tas kelias panaudotas ir švarias - vakare skalbdavau, o kitą dieną vėl taip pat.
Ar gerai sugeria, suprasit, kai uždėsit. Jei po pirmo siusiuko, jau šlapios kelnės, visur prabėga, tai reiškia blogai. Jei šlapios tik sauskelnės, o kelnės - ne, vadinasi sugeria gerai
Pradžioj visos turėjom 100 klausimų, bet naudojant įprasi ir išmoksi kas ir kaip. Dabar, jei būna sauskelnių partija neišdžiūvusi ir reikia naudoti vienkartines, tai atrodo, kad gyvent nebemoku. Nors ir tai nesu iš labiausiai patyrusių šioje srityje
Sveikos mamytes, labai susidomejau daugkartinemis sauskelnemis. Vilioja jos mane. Ivairiu nuomoniu prisiklausiau, vieni sako,kad nepatogu, o ypac pirmomis dienomis... Tai as galvoju,kad pirmomis dienomis naudosiu vienkartines, na o po kokio menesio po truputi, na pvz dienos metu naudosiu daugkartines, kokia Jusu nuomone i tai? Kurios naudojate kokias patartumete pirkti, kokios geros? neturiu supratimo..
maammy parašė:
Sveikos mamytes, labai susidomejau daugkartinemis sauskelnemis. Vilioja jos mane. Ivairiu nuomoniu prisiklausiau, vieni sako,kad nepatogu, o ypac pirmomis dienomis.…
As irgi taip dariau. Iš pradžių naudojom vienkartines, kai nukrito virksteles liekana ir uzgijo bambute, pradejau medziaginius po truputuka dienos metu. Dažnai tokie mazuliukai sysioja, tai ir keist tenka kas 20 min.vos ne :-D KAi ipranti, tai ir visai normaliai. Paskui atejo vasara ir as is viso laikiau pliku uzpakaliuku daznai, tik palute patiesdavau neperslampama. O dabar mes tik medziaginius naudojam miegui, diena po namus begioja mazius isvis be jokiu sauskelniu, daznai pavyksta pagauti sysiuka ant puoduko, kakoja tik i puoduka. Vienkartinius dedames tik i svecius ir i keliones, na, ir i lauka, kol salta, zinoma. O kokius geriausia pirkti, tai neisivaizduoju, as turiu bambukiniu ir medvilniniu.
maammy parašė:
Sveikos mamytes, labai susidomejau daugkartinemis sauskelnemis. Vilioja jos mane. Ivairiu nuomoniu prisiklausiau, vieni sako,kad nepatogu, o ypac pirmomis dienomis.…
Mes irgi pirmais mėnesiais naudojom tik vienkartines. Paskui - tik pietų miegui ir nakčiai. Nuo 5 mėn. tik nakčiai. Pati matysit - kada jau jausitės galinti užsiimti skalbimais
Aš taip tiesiog natūraliai prie daugkartinių perėjau, nespaudžiau savęs. Taip pat daug laikydavau plikutę ant neperšlampamų patiesaliukų - vėdintis reikia nesvarbu kokias sauskelnes benaudotumėt.
Dėl to, kokios geros, tai kiekviena mamytė išsirenka jai patogiausią variantą. Aš pabandymui pirkau įvairių po 1-3 vnt. Turiu trys-viename su bambuku, su išimamais įklotukais ir su įsiūtais. Turiu kišenines pul su flysu, įsidėt galima įvairaus storio įklotukų. turiu ir porą medvilninių peršlampančių. Ir žinokit džiaugiuosi, kad turiu tokią įvairovę. Parenku pagal situaciją. Žaidimų, mokymosi ropoti metu dedu kišenines su plonais įklotukais. Miegui - storesnes bambukines. Kai reikia greitai uždėt (zirzia, pyksta) - griebiu tas be įklotukų. Kai noriu, kad pabūtų su visai natūraliu daiktu (be pul), dedu peršlampančias.
Aš irgi kai planavau pradėt daugkartines, man atrodė viskas labai sudėtinga. Bet dabar labai džiaugiuosi
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai