Na jeigu zmogus tuo domisi ir to nori tai aisku, kad nores i ta grupe...Beto galima ir pakviesti...
Cia tik mano pasiulymas, butu smagu suzinoti kiek cia musu yra dabar ir kokia kitu nuomone
monicabeluccci parašė:
sveikutes,pritariu euforijaias vis ateinu,paskaitineju,bet neturiu jegu bei ryzto
saunules tos kurios laikosi
![]()
Tai va as dar tikiu sventai kad grisiu i vezes ,labai noriu knyga nusipirkti tada daugiau idejom ir tiksliau bus galima pasidalinti informacija.O db viena diena jau apsidziaugiu o kita ryta atsibudus koki riestaini ar spurga suvalgau..
Uztad tyliu nieko nerasau,bet jus skaitau ir seku,nes man sita dieta padejo 8kg pamesti per labai trumpa laika tai db noreciau dar tiekpat ir man butu gana,BET vis kazkas trugdo o db dar sventes gimtadieniu maratonai tad kazkaip labai nesipriesinu tam dalykui,o as dar kepu torukus tai man labai sunku atsilaikyti neiislaizius bliudo..
Na nuotraukų nieks ir nekelia, nes grupė prieinama bet kuriam interneto vartotojui (nebūtinai prisiregistravusiam TD)...
galima ikelti nuotrauka ten kur butu prasomas slaptazodis.tada mamyte galetu issiuntinet slaptazodzius toms kurioms nori parodyt
kaip suprantu uzdaros grupes kurimo priezastis-privatumas.bet tai koks bus privatumas jei cia atejus dukaniete pasiprasys i uzdara ir mes ja priimsim?vadinas visos gales prieiti.taip pat pitariu euforijai kad ir kitom mamytem info,kuria cia dalinames gali but reikalinga
as nieko pries uzdaroms grupems,pati jose dalyvauju net trijuose,bet sis forumas manau turetu but viesas
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai