Sandraaa parašė:
As tikrai nesvajojau apie dvynukus, dabar tokios idomios emocijos, is baimes perejo i tegiamas 🤭
Tikiu aš ir dabar galvoju kaip bus nes stimuliuotas ciklas buvo
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįSandraaa parašė:
As tikrai nesvajojau apie dvynukus, dabar tokios idomios emocijos, is baimes perejo i tegiamas 🤭
Tikiu aš ir dabar galvoju kaip bus nes stimuliuotas ciklas buvo
Puikiausioji parašė:
O ką nors jaučiat? Man toks pilvo pūtimas, bet tikrai ne nuo maisto, kažkaip progesteronas tiesiog jaučiu išprotėjo. Nu arba aš išprotėjau 😅 kas gali būt…
Siandien tempia dešinę pusę, bet daugiau nieko, eisiu ir aš 7dpo pasidaryti progesterono, nes tokia vėlyva ovuliacija nelabai man daug žadanti atrodo
o testuotis irgi bandysiu kada susišvies, nesitikiu nieko, tai bus kaip bus
simmuuttee parašė:
Aš su visom savo nelaimėm ėjau 6 sav, bet su gyd. sutarėm, kad užtenka 7-8, nes tada jau pagal viską aiškiai turėtų plakti širdelė, jei nueini kai būna 6 tai būna v…
Aš du kart ėjau 6+4 abu kart jau plakė širdutė
Puikiausioji parašė:
Jo žinau 🙃 eisiu progesterono dpo7 darytis, tai galiu dar ką pratestuoti 😅 nu bet nerodys... man su dukra pamenu mėnesinių dieną Hcg iš kraujo tik 3 terodė, po dvie…
Ne ne ,tikrai nerodys,neleiskit pinigu bereikalo😇
Rožyte24 parašė:
O kada einat pas gydytoją sulaukusios II brūkšnelių? Norėčiau kad matytų jau ir sirdele
Jūsų pilvukas labai įdomiai rodo 2sav, gal blogai ka įvedėt🤭
O dėl ėjimo tai su pirmu ėjau apie 8 savaitę, su kitais nėštumais 6 savaitę, patvirtint vieta, idealiausias laikas širdelej tai manau 7 savaites, jau uztvirtintai, nes nestumo laikas gali ir atsilikti
Auriya parašė:
Siandien tempia dešinę pusę, bet daugiau nieko, eisiu ir aš 7dpo pasidaryti progesterono, nes tokia vėlyva ovuliacija nelabai man daug žadanti atrodoo testuotis…
Aš kai labai tikėjaus nebuvo... o dabar - saviškį pagavau tik ant ovuliacijos dienos, nu tai jau bus kaip lemta. Ai - o nepykina? Aš suprantu, kad ne nieštuminis, bet pykina mane labai, bus galvoju tas pats progesteronas.
Puikiausioji parašė:
Aš kai labai tikėjaus nebuvo... o dabar - saviškį pagavau tik ant ovuliacijos dienos, nu tai jau bus kaip lemta. Ai - o nepykina? Aš suprantu, kad ne nieštuminis, b…
Aš visada viską nurašau pms arba progesteronui
tikrai buvę ciklų, kai ir pykino ir galvos skausmai dideli
nebe daug liko ir suzinosim 🤞🤞
Auriya parašė:
Aš visada viską nurašau pms arba progesteronuitikrai buvę ciklų, kai ir pykino ir galvos skausmai dideli
nebe daug liko ir suzinosim 🤞🤞
man pvz irgi siandien galva spaudzia bet man net ov dar nebuvo haa
tai gal nuo skysciu trukumo
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai