lodorajte parašė:
aišku, ačiū ;)
siaip krenta sworis laikantis dukano principu,ir biski darzowes walgant,ne kiekwienos ir skrandis tuos baltymus istisai atlaiko..o daug nori numest?
lodorajte parašė:
aišku, ačiū ;)
siaip krenta sworis laikantis dukano principu,ir biski darzowes walgant,ne kiekwienos ir skrandis tuos baltymus istisai atlaiko..o daug nori numest?
zoozoo parašė:
nu 20 kg tai tikrai reik numest ;)
lodorajte parašė:
nu 20 kg tai tikrai reik numest ;)
man panasiai
zoozoo parašė:
man panasiai![]()
o tu jau pradėjai?
aš kitą savaitę varysiu pas gydytoją, pasidarysiu tyrimus ir jei viskas iuks, nusipirksiu knygą ir bandysiu laikytis ;)
lodorajte parašė:
o tu jau pradėjai?
aš kitą savaitę varysiu pas gydytoją, pasidarysiu tyrimus ir jei viskas iuks, nusipirksiu knygą ir bandysiu laikytis ;)
aga,nuo sausio 1,tik negalejau ilgiau walgyt wien baltymus,nes skausmai skrandzio prasidejo,rugstys,tai laikaus wisu principu,ir biski darzowiu sau leidziu,bet ne etapais,tiesiog pagrindas baltymai,ir biski darzowiu
sveikos merginos, jau senai skaitau jusu pokalbius, gilinuosi i dieta, bet vis nepabaigiu, esu dar tik ties 100 puslapiu
tikiuosi saziningai viska pabaigti, nes gaunu daug naudingos info.
Jus tikros saunuoles, kad pasiekete kai kurios tiek daug, kad turite tiek kantrybes, valios ir uzsispyrimo. Kai kuriu istorija tikrai mane paskatino laikytis sios dietos, kuria pradesiu pirmadieni, visaip kaip kaupiuosi
dar pries pora men reikejo bent jau 10 kg atsikratyti, o dabar uzlipu ant svarstykliu ogi ziuriu, kad per 2 men dar + 10 kg, tai ne pro sal ir visus 20kg numesti. aisku nesu isprotejus del to, bet labai stengsiuosi, bet kaip jau pavyks taip.
tik vienas neramumas neduoda ramybes, po poros savaiciu skrendam savaitei atostogu, ir kazkaip per atostogas nesinori labai saves ribot, ir galimybes visai kitos
tad sakiau dabar iki atostogu, o veliau po atostogu vel susigriebsiu.
Visai neturiu valios ir kantrybes, tai tikiuosi palaikymo ir kai jau bus sunku kreipsiuosi i jus ir noriu gauti gera spyri i sikna, kad netektu suklupti
tad tikiuosi priimsite i savo dukanieciu buri ir pagelbesit kai reikes
Sekmes ir geru pasiekimu jums merginos
visada prasom,as manau kad cia be tu nuklydymu mazai kam ir gaunasi
.as pati nuo rugsejo kelias dienels pasilaikydavau tai ir ipuldavo,kokia svente.buvau susigriebusi apie du men.tad numeciau apie 10kg.kazkiek ju gryzo,bet ne visi.cia labai lengva,na jei ir nepraeini tu visu etapu,svarbu zinai kaip kelis kg.pamesti.Dukanas man paskaiciavo,kad 63kg yra noemalu pagal mane,bet kai buvo 65kg,tai daug kam atrode,kad jau perkarusi.mano beda klubai ir slaunys tad dabar truputi pasportuoju
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai